Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Ahogyan egy randinak kezdődnie kell

Mindig figyelj rá oda, amikor randit beszélsz meg egy lánnyal, hogy a találkozó lehetőleg a randi helyszínétől kb. 5-10 percnyire legyen. Semmiképpen ne durr bele módon az étteremben, moziban, stb. találkozzatok, hanem mindig már előtte valahol!

Ami viszont még fontosabb, hogy semmiképpen ne menj a lány elé a világ végére! Azzal csak azt mutatod ki felé, hogy egy papucs vagy, aki annyira éhezik már egy barátnőre, hogy mindent megtesz érte, hogy "elbűvölje". Egy hosszú közös utazás alatt ráadásul teljesen kellemetlen környezetben töltitek el az első fél órát egymással, ami semmi jóra nem vezet. Lehetőleg a célhoz közeli villamos / busz / metró megállónál találkozzatok, ahonnan már csak gyalogolni kell. Egy rövid séta kettesben jobb bevezető, mint mondjuk egy fél órás zötykölődés a hangos, koszos, sötét metrón.

Amikor a találkozó helyszínén meglátod a csajt, nézz a szemébe már távolról, mosolyogj rá, köszönj neki, és adj neki puszit. Ezután egy határozott mozdulattal fogd meg a kezét, és kézenfogva kezdjetek el sétálni.

Ha rögtön az első pillanatban nem teszed egyértelművé számára, hogy ez egy randi, és vagy annyira magabiztos, hogy megfogod a kezét, akkor könnyen azt hiheti, hogy 1) vagy egy gyáva, félénk alak vagy, aki még a kezét sem meri megfogni vagy 2) Nem is randira hívtad valójában, hanem csak barátkozni akarsz vele, és ehhez mérten végig barátként tekint majd rád.

Lehet, hogy az első pillanatban furcsának fogja találni a dolgot, és megpróbál szabadulni valami átlátszó indokkal (orrot fúj, benyúl a táskájába valamiért, stb.) de ez ne tántorítson el! Amint újra felszabadult a keze, fogd meg újra, és sétáljatok kézenfogva! Hidd el, értékelni fogja, és teljesen oda lesz tőle!

Az úton persze végig beszélgessetek valamiről, mindenképpen kerüld el a kínos csendet (lásd. a technikák a kínos csend elkerülésére című cikket).

Ha alkalmazod ezt az egyszerű módszert, akkor mire megérkeztek a randi helyszínére, már elő lesz készítve a helyzet, és sokkal felszabadultabban tudtok ellenni, és kezdeni valamit egymással.

Tipp: A találkozáskor nagyon fontos a pozitív első benyomás! A mosoly, a határozott fellépés, a puszi az arcra és a kéz megfogása ezt segítik elő, de ha a találkozás előtt egy kis feromon parfümmel is befújtad magad, nem lesz olyan nő, aki ellen tudna állni neked!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Hogyan kell sikeresen ismerkedni az utcán

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Tökéletes Szerető

Tökéletes Szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Kattints ide, és tudj meg többet a Tökéletes Szerető megoldásrendszerről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)