Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Hogy szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira becsajozz!

A házibuli az egyik legjobb hely nőfelszedésre. Ha te szervezed a bulit, még jobbak az esélyeid, hiszen a "házigazda" mindig különösen népszerű a nők körében.

Mindössze azt kell elérned, hogy kifejezetten olyan házibulit csinálj, ami hozzásegít ahhoz, hogy tutira becsajozz!

Az alapszabály, hogy mindig több lány legyen a házibuliban, mint fiú.

Ezt a következőképpen érheted el:
-Minden nőt meghívsz, akit csak ismersz, és megkéred őket, hogy hozzák el a barátnőiket is magukkal.
-Legalább egy héttel a buli előtt megejted a meghívásokat.
-A meghívottakat címlistába teszed és küldesz nekik 2-3 emlékeztető e-mailt a buli közeledtével. A levélben ecsetelned kell, hogy milyen jó lesz a buli, lesznek meglepetések, stb. A lényeg, hogy a levél elolvasásakor úgy érezzék, hogy mindenképpen el kell menniük a bulira, mert annyira jó lesz!
-A fiú haverjaidnak, akiket meghívsz, megmondod, hogy MINDENKÉPPEN kell, hogy hozzanak magukkal legalább két nőt! De hozhatnak többet is. Kérdezzék meg ők is az osztálytársaikat, barátnőiket, ismerőseiket, és hívják meg őket a buliba.
-Minél több nő van, annál nagyobbak az esélyeid!

További fontos szabályok:
-Minden egyes vendéget fogadj személyesen, és köszönj nekik. Ha megérkezett egy csapat menj oda, és magabiztosan mutatkozz be a lányoknak, nézz mélyen a szemükbe, adj nekik puszit, és mondj nekik pár szót.

Pl.: "Szia, X.Y. vagyok, üdvözöllek a házibulimban. Remélem, jól fogod magad érezni."

Ennyi és nem több. Itt még senkit ne akarj elcsábítani, csak tudasd velük egy fél perc alatt, hogy itt vagy, hogy aztán amikor az este folyamán valamelyiket kinézed magadnak és nekiállsz meghódítani, már ne ismeretlenként kezeljen, hanem úgy, mint "azt a magabiztos fickót, aki már a bejáratnál is bemutatkozott neki."

-Ez a te házibulid! Te teszel szívességet másoknak. Ne engedd, hogy ugráltassanak, ergo Ne TE LEGYÉL a felszolgáló és a DJ. Előre beszéld meg valamelyik haveroddal. Ha házibuli DJ akarsz lenni, mindenki jönni fog a hülye kéréseivel, és az egész estédet a zenék válogatásával töltheted.
-Legyen bulis a zene, de amikor eljön az idő, tetesd be a DJ-vel az elcsábító zenéket és ne habozz! Lehet, hogy páran szidni fognak, de ne törődj velük! Csakis a nőkre koncentrálj, akit kérj fel táncolni és lassúzzatok.
-Vigyázz, hogy ne idd túl a mércéd! Ha egy kicsit oldottabb vagy a megszokottnál az még előny lehet, de ha egy picit is túlléped a kellő szintet, véged! Egy részeg fickó egy nő számára sem vonzó, sőt kifejezetten taszító tud lenni.
-Itasd le a társaságot! Ahány fiú berúg, annyival kevesebb lett a konkurencia. Tipp: spórold meg a piát azzal, hogy mindenkinek szólsz, ne jöjjön üres kézzel, hanem hozzon magával valami italt is. Minél több pia van annál jobb, és persze ami a buli végén marad, azt megtarthatod, hiszen te voltál a szervező! :-)
-Soha ne legyél egyedül, ne ücsörögj a sarokban magányosan. Ha épp nem táncolsz, nem beszélgetsz senkivel, azonnal menj oda valakihez, és kérdezd meg mi újság, hogy érzi magát, nem inna-e valamit, stb.
-Használj csábító technikákat ezerrel! Kino, NLP, tenyérjóslás, stb. (Ezekről bővebben az Elcsábítás MesterProgramban olvashatsz, javaslom, hogy ezen cikk elolvasása után nézd is meg mindenképpen!)
-Mindig legyen egy üres, csendes szoba fenntartva magadnak, ahová be tudod hívni a nőt. Ez a szoba lehetőleg szépen legyen berendezve, hangulatfényekkel megvilágítva, és halk, elcsábító zene szóljon benne. Feltétlenül legyen bekészítve valami pia, mert lehet, hogy kell még egy kis löket a csajnak. Ha itt bontasz ki egy új üveg bort, vagy pezsgőt, az különösen jó, koccintsatok valamire! (Ne felejts előre bekészíteni a szobába két poharat is!)

Ha betartod ezeket az alapszabályokat, hihetetlenül jók lesznek az esélyeid arra, hogy becsajozz!

További hasznos tanácsokért és a cikkben említett Kino, NLP és egyéb bombabiztos csábítási technikák leírásához pedig mindenképpen olvasd végig az Elcsábítás MesterProgram E-könyveit!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A 3 híres ember trükk - Pszichológiai módszer a nők elcsábítására

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Tudtad, hogy a honlapon nincs fent minden cikkünk?
A legjobbakat hírlevelünk olvasóinak tartogatjuk!

Le ne maradj erről a sok hasznos tanácsról, és érdekes írásról,
jelentkezz fel te is ingyenes hírlevelünkre:

Keresztneved:
E-mail címed:
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és a jogi nyilatkozatot!

(Jelentkezésed a CsajozasiTanacsok.hu levelezési listájára szól.
A későbbiekben, ha szeretnél, bármikor lejelentkezhetsz a listáról.)
Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)