Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Technikák a kínos csend elkerülésére

Amikor egy gyönyörű nővel beszélgetsz, előfordulhat, hogy a lány egy kérdésedre adott válasza után csendben marad, és neked sem jut eszedbe semmi, amit mondhatnál. Az ilyen esetekben közétek ereszkedő kínos csend gyakorlatilag megöli az egész társalgást, és biztos lehetsz benne, hogy ha többször is előfordul, a nő hamarosan odébbáll.

Nézzünk néhány példát, mire is gondolunk:

Te: Szóval, gyakran jársz ide?
Ő: Igen.
(... Kínos csend.)

Te: Te is szereted ezt a zenekart?
Ő: Nem igazán.
(... Kínos csend.)

Ez bizony nagyon nem jó, pedig igazán egyszerűen el lehetne kerülni ezeket a pillanatokat. Nézzük, hogyan:

1. Technika - Tegyél fel nyílt kérdéseket

Vannak zárt és nyílt kérdések. A zárt kérdések azok, melyekre igen/nem válasz adható, a nyílt kérdések pedig, melyekre jellegükből adódóan nem lehet ilyen egyszerűen válaszolni. Szinte minden kérdést fel lehet tenni mindkét féle módon, tehát ha kérdezel valamit egy nőtől, figyelj oda rá, hogy mindig nyílt kérdéseket tegyél fel neki!

Példa zárt kérdésre: - Szoktad nézni a Barátok köztet? (Válasz: Igen/Nem)

Példa nyílt kérdésre: - Mit gondolsz a Barátok közt sorozatról? (Válasz: Szerintem jó, mert... blablabla...)

A nők szeretnek sokat beszélni, és ha nem vezetjük őket direkt egy egyszerű válaszhoz (igen / nem), akkor részletesen ki fogják fejteni álláspontjukat, és beszélni fognak hozzánk.

A nyílt kérdés további előnyei ráadásul, hogy egyrészt azt jelzi a nő felé, hogy érdekel minket a véleménye, másrészt a rá adott hosszabb válaszban biztos találunk majd valami olyan pontot, mire később rákérdezhetünk, tovább folytatva a beszélgetést.

2. Technika: Aktív hallgatás

Mint már mondtuk, a nők szeretnek beszélni. De ha úgy érzik, nem érdekel téged a mondanivalójuk, akkor persze ők is el fognak hallgatni. És ha valami olyan dologról mesél neked épp álmaid nője, ami igazán érdekel téged, de te csak hallgatod őt, némán csüngsz minden szaván, akkor bizony hamar azt fogja hinni, hogy nem érdekel, amit mond neked.

Ki kell mutatnod, hogy érdekel, amiről beszél, és mindig vissza kell jelezned neki, hogy figyelsz rá, várod a folytatást. Mondj néha valamit, pl. "Aha", "Nahát, ez érdekes", "Szerintem is!", "És aztán mi történt?", "Csak nem?" meg ilyenek. Bólogass közben, és ne csak ülj ott és nézd őt bambán!

Persze ez még nem minden...

Az Elcsábítás MesterProgram "Hogyan kell elcsábítani a nőket?" című könyvében egy teljes fejezetet szenteltünk arra, hogy a férfi és nő közti sikeres, érdekfeszítő beszélgetés minden részletével megismertessünk Téged.

Olyan fontos, és hihetetlenül hasznos információk ezek, melyek Téged is hozzá fognak segíteni, hogy bármilyen helyzetben kellemesen el tudj beszélgetni a legjobb nőkkel is, és a beszélgetés végén valami még jobb következhessen...

Kattints ide, és tudj meg többet arról, hogyan segíthet Neked is az Elcsábítás MesterProgram a csajozás terén!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Egy téma, amit mindig bevethetsz

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2023, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)