Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Technikák a kínos csend elkerülésére

Amikor egy gyönyörű nővel beszélgetsz, előfordulhat, hogy a lány egy kérdésedre adott válasza után csendben marad, és neked sem jut eszedbe semmi, amit mondhatnál. Az ilyen esetekben közétek ereszkedő kínos csend gyakorlatilag megöli az egész társalgást, és biztos lehetsz benne, hogy ha többször is előfordul, a nő hamarosan odébbáll.

Nézzünk néhány példát, mire is gondolunk:

Te: Szóval, gyakran jársz ide?
Ő: Igen.
(... Kínos csend.)

Te: Te is szereted ezt a zenekart?
Ő: Nem igazán.
(... Kínos csend.)

Ez bizony nagyon nem jó, pedig igazán egyszerűen el lehetne kerülni ezeket a pillanatokat. Nézzük, hogyan:

1. Technika - Tegyél fel nyílt kérdéseket

Vannak zárt és nyílt kérdések. A zárt kérdések azok, melyekre igen/nem válasz adható, a nyílt kérdések pedig, melyekre jellegükből adódóan nem lehet ilyen egyszerűen válaszolni. Szinte minden kérdést fel lehet tenni mindkét féle módon, tehát ha kérdezel valamit egy nőtől, figyelj oda rá, hogy mindig nyílt kérdéseket tegyél fel neki!

Példa zárt kérdésre: - Szoktad nézni a Barátok köztet? (Válasz: Igen/Nem)

Példa nyílt kérdésre: - Mit gondolsz a Barátok közt sorozatról? (Válasz: Szerintem jó, mert... blablabla...)

A nők szeretnek sokat beszélni, és ha nem vezetjük őket direkt egy egyszerű válaszhoz (igen / nem), akkor részletesen ki fogják fejteni álláspontjukat, és beszélni fognak hozzánk.

A nyílt kérdés további előnyei ráadásul, hogy egyrészt azt jelzi a nő felé, hogy érdekel minket a véleménye, másrészt a rá adott hosszabb válaszban biztos találunk majd valami olyan pontot, mire később rákérdezhetünk, tovább folytatva a beszélgetést.

2. Technika: Aktív hallgatás

Mint már mondtuk, a nők szeretnek beszélni. De ha úgy érzik, nem érdekel téged a mondanivalójuk, akkor persze ők is el fognak hallgatni. És ha valami olyan dologról mesél neked épp álmaid nője, ami igazán érdekel téged, de te csak hallgatod őt, némán csüngsz minden szaván, akkor bizony hamar azt fogja hinni, hogy nem érdekel, amit mond neked.

Ki kell mutatnod, hogy érdekel, amiről beszél, és mindig vissza kell jelezned neki, hogy figyelsz rá, várod a folytatást. Mondj néha valamit, pl. "Aha", "Nahát, ez érdekes", "Szerintem is!", "És aztán mi történt?", "Csak nem?" meg ilyenek. Bólogass közben, és ne csak ülj ott és nézd őt bambán!

Persze ez még nem minden...

Az Elcsábítás MesterProgram "Hogyan kell elcsábítani a nőket?" című könyvében egy teljes fejezetet szenteltünk arra, hogy a férfi és nő közti sikeres, érdekfeszítő beszélgetés minden részletével megismertessünk Téged.

Olyan fontos, és hihetetlenül hasznos információk ezek, melyek Téged is hozzá fognak segíteni, hogy bármilyen helyzetben kellemesen el tudj beszélgetni a legjobb nőkkel is, és a beszélgetés végén valami még jobb következhessen...

Kattints ide, és tudj meg többet arról, hogyan segíthet Neked is az Elcsábítás MesterProgram a csajozás terén!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A nők imádják, ha egy férfi tud főzni

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Tökéletes Szerető

Tökéletes Szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Kattints ide, és tudj meg többet a Tökéletes Szerető megoldásrendszerről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)