Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Legyél Te is Tökéletes Szerető!

Fedezd fel azokat a technikákat, melyek eddig csak a legnagyobb szeretők féltve őrzött titkai voltak.

Ha a végére érsz a következő pár oldal elolvasásának és cselekszel, garantáljuk, hogy:

Legendás szeretővé válsz!
Szexuális életed soha nem látott élményekkel fog gazdagodni.
Barátnőd pedig teljesen el lesz varázsolva tőled és soha nem látott rajongással lesz irántad!

Személyes üzenet a "Tökéletes Szerető" megoldásrendszer szerzőjétől:

Biztosan elgondolkoztál már azon, hogyan elégíts ki egy nőt úgy, hogy sikítson a gyönyörtől, miközben magadnak is földöntúlian élvezetes kielégülést okozol - olyat ami csak kevés férfinak adatik meg.

Ez a vágy nem csak téged, de engem is hosszú éveken át kísértett!

Nőcsábász életutam rádöbentett arra, hogy egy nőt nem elég elcsábítani, megszerezni, sokszor nagyobb kihívás megtartani és elérni azt, hogy rajongjon érted.

Életem folyamán olyan szarvashibákat követtem el, melyeket a mai napig bánok, a legszebb szerelmeket rontottam el azzal, hogy nem tudtam mit és hogyan adjak meg annak a lánynak, akiért épp akkor mindent megtettem volna.

Amikor egy sikeres hódítás után ágyjelenetre került sor, sokáig pocsék lepedőakrobata voltam, ráadásul közben hatalmas egómmal végig azt hittem, jó szerető vagyok. Több pofáraesésnek kellett rádöbbentenie arra, hogy nőpartnereim nincsenek annyira elragadtatva szexuális tudásomtól, hiába ismertem több tucat pózt és a nő felizgatásának lassú, érzéki és unalmasan érzelgős menetét.

Azt hittem sokat tudok, pedig most visszagondolva siralmas produkciókat vittem véghez az ágyban (pedig nem mentem el túl hamar soha és mindig azt hittem orgazmushoz juttattam a partnerem).

Ha akkor ismertem volna a "Tökéletes Szerető" és a "Sorozatos Orgazmus" technikáit és tudását, életem egy meghatározó periódusa sokkal teljesebb és szebb lett volna.

Olyan perceket és élményeket vesztettem el, melyekért nem kárpótol semmi!

Több kapcsolatom is kudarcba fulladt átlagos vagy átlagon aluli szexuális teljesítményem miatt.

Mielőtt folytatnám saját történetem leírását, álljunk meg egy pillanatra.

Tedd fel magadnak e három kérdést és válaszolj őszintén!

Vajon tökéletesen elégedett vagy-e szexuális életeddel?
Tökéletesen elégedett vagy-e ágybeli képeséggeiddel és teljesítményeddel - azzal ahogyan barátnődet kielégíted? És Ő tökéletesen elégedett veled?
Tudod-e tökéletesen kontrollálni orgazmusod, illetve képes vagy-e többször is elélvezni egy szeretkezés során?

Gondoltál-e valaha arra, mennyiben változna meg az életed, ha elsajátítanád egy "Tökéletes Szerető" tulajdonságait és tudását?

Olyanét, akiért megőrül minden nő?

Miután elsajátítottam a csábítás művészetét, rengeteget flörtöltem, és több tucatnyi sikeres hódítást vittem véghez.

Évente több tucat nőt vittem az ágyba, de igazából egész életem folyamán mindössze 3 olyan nő volt, aki igazán megfogott, és sajnos pont velük nem tudtam hosszú kapcsolatot kialakítani, pocsék szexuális tudásom miatt.

Nem nyugodtam bele!

Lázasan kutatni kezdtem, és teljes megszállottsággal próbáltam ki az újabbnál újabb technikákat. Minden fellelhető szakirodalmat elolvastam, majd több nagysikerű könyvszerzővel kapcsolatba léptem. Két szexuálpszichológust (szexológust) is meglátogattam és mai napig kapcsolatban vagyok velük.

Kutatásaim kezdetétől számítva 2 év alatt értem el, hogy már minden partnerem legendákat mesélt rólam, szinte minden lány akivel szexuális kapcsolatba léptem teljesen odavolt értem. Nem hagytak nyugton, folyton találkozni szerettek volna velem, valójában pedig csak szexelni akartak.

Ez nem kitalált szexmese, sokan ismernek és miután híre ment titkos tudásomnak, tucatjára jöttek hozzám ismerősök, hogy tanítsam őket. Ekkor elkezdődött valami...

Gondolkoztál már azon valaha, hogy milyen lenne, ha legvadabb szexuális álmaid teljesülnének?

Képzeld el azt a percet, amikor egy hihetetlen szexcsata után a nőpartnered füledbe súgja, hogy soha senki nem elégítette még ki úgy, mint Te, sőt soha senki eddig a nyomodba sem jutott!

Képzeld el, amikor teljesen odavan érted, zihál és liheg a gyönyörtől, és szóhoz se jut, mert olyan élményben részesítetted, amelyben még soha nem volt része!

Kész vagy arra, hogy Te is különleges szerető legyél?

Olyan amilyenre minden nő vágyik?

Olyan, aki már egyszeri alkalommal is rabul ejti a nőt?

Ha a válaszod igen,

akkor figyelmesen olvass tovább, mert pár napon belül szexuális életed olyan dimenziókba repülhet, melyre legtitkosabb álmaidban gondoltál csak.

Hamarosan megosztok veled pár titkot, technikát és ősi tudást, melyek ha legalább tizedannyira forradalmasítják szexuális életed, mint amennyire az enyémet megváltoztatták, akkor örökre megjegyzed a percet, amikor erre a tudásra rátaláltál.

Hamarosan megtanulod:

Megadni a nőnek, amire igazán vágyik!
Megtanulod, hogyan tedd a raboddá!
Hogyan elégítsd ki úgy, hogy Te legyél számára a tökéletes, idealizált férfi?
Hogyan vedd rá olyan dolgokra, amikre amúgy soha nem tudnád rávenni?
Hogyan érj el sorozatos orgazmust?
Hogyan érd el, hogy a partnerednek sorozatos orgazmusa legyen?
Hogyan érjetek el közös orgazmust?

Sorolhatnám tovább, hogy mi mindent tanulhatsz még meg a "Tökéletes Szerető" és a "Sorozatos Orgazmus" című könyvek segítségével, de nincs értelme tovább ragozni a témát, ezért inkább járjon a fejedben ez:

Amit itt ma megtanulsz, gyökereinél fogva átalakítják szexuális életed! Egész életed folyamán profitálhatsz belőle és nem kell többet aggódnod szexuális teljesítőképességed miatt, hiszen:

Te leszel a Tökéletes Szerető!

Ez a tudás csak keveseknek adatik meg, Te viszont most könnyedén megszerezheted.

Tökéletes szerető

Tökéletes szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Sorozatos orgazmus

Sorozatos orgazmus

Ez az E-könyv arról szól, hogyan érj el egymás után többször is orgazmust, és hogyan nyújts ilyen élményt partnerednek is!

Ha megfogadod a könyv tanácsait, és alkalmazod a benne tanult módszereket, garantáltan képes leszel többszöri orgazmusra, és a nők is meg fognak veszni érted, amikor sokadszor egymás után átélik életük legélvezetesebb orgazmusait a veled való szeretkezés alatt!

Vajon mennyit ér ez a tudás neked? Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, de a haszon, a sok-sok élmény, a felűlmúlhatatlan érzés az árának több százszorosát is megérheti.

A két könyvet most még akciós, bevezető áron, majdnem 45%-os árengedménnyel, 9000 forint helyett mindössze 4990 forintért szerezheted meg! (Tehát a két könyv összesen kerül ennyibe!)

Ráadásul rendelésed mellé most ajándékba kapsz két további E-könyvet is:

Szex pózok és technikák

Szex pózok és technikák

170 féle kategorizált szexpóz... Szinte minden létező variáció és azok hasznos leírásai. Minden jó szerető alapkelléke!

A könyv értéke 2000 forint, de most ingyenesen kapod, ajándékba!

Casanova Titkok - Csábítási és Csajozási trükkök

Casanova Titkok - Csábítási és Csajozási trükkök

8 fantasztikus csábítási technika részletes leírása és kivitelezése.

A könyv értéke 3000 forint, de most ingyenesen kapod, ajándékba!

Sajnos a bevezető ár már nem sokáig marad érvényben, ezért ne gondolkozz sokáig, rendeld meg a könyveket most, ameddig még ilyen olcsón juthatsz hozzá!

Tökéletes Szerető - Megrendelés

Neved:
E-mail címed:
Ország:
Város:
Utca, házszám:
Irányítószám:
Telefonszámod:--
Fizetési mód:


Egyéb kérdés, közlendő:
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és a jogi nyilatkozatot!

Ha a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdésed, problémád lenne, írj a csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu e-mail címre!

A TITOKTARTÁS FONTOS SZÁMUNKRA!
Nevedet és személyes adataidat csakis megrendelésed teljesítéséhez használjuk fel, és semmiképpen nem kerülnek illetéktelen kezekbe!


Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)