Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

A "kurva" faktor

Sok fiút láttunk már, akik egy nagy hiba miatt képesek elszalasztani a legnagyobb lehetőségeket is: nem szigetelik el eléggé a csajt!

Nézzünk csak bele a nők alapvető pszichológiájába. Nem fognak messzire jutni veled, amíg a barátnőik társaságában vannak. Amíg tudja, hogy van a közelében valaki, aki ismeri, életbe lép a kevésbé híres "kurva faktor".

A nők 97%-a bármilyen áron meg szeretné akadályozni, hogy a többiek "kurvának" nézzék. Általában az egyetlen gondolat, ami visszatartja őket a cselekedettől az, hogy: "Mégis mit fognak szólni a többiek, ha?"

Jobban meg tudod érteni a szociális NYOMÁS alatt álló nőt, ha a helyébe képzeled magad. Képzeld el, hogy egy bombázóval vagy egy discóban, de a szüleid ott állnak a sarokban, és minden mozdulatodat figyelik. Biztos nem fogod megmarkolni a fenekét vagy csókolódzni vele, mint állat - visszafognád magad.

De ez nem azt jelenti, hogy a nők nem kívánják a szexet. A nők IGENIS KÍVÁNJÁK! Méghozzá a jó szexet - persze, ha hozzájutnak.

Szóval, muszáj elválasztanod a csajt a családjától és barátaitól. Muszáj, hogy kettesben legyetek a TE világodban, és csakis a TE világodban.

Ha nem tudod, hogyan válaszd el a barátaitól a kiszemelt nőt, olvasd el erről szóló cikkünket: Ha a nő a barátaival van - hogyan közeledj hozzá?

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Ha egy lánynál piros a lámpa

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Tökéletes Szerető

Tökéletes Szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Kattints ide, és tudj meg többet a Tökéletes Szerető megoldásrendszerről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2023, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)