Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Ha a nő a barátaival van - hogyan közeledj hozzá?

Sokaknak okoz gondot, hogy mit tegyenek akkor, ha az általuk kiszemelt hölgy a barátai társaságában ücsörög. Megpróbálunk a segítségedre lenni ezen nehéz helyzet kezelésében, és némi útmutatást adni, hogyan fogj hozzá a hódításhoz.

A siker kulcsa egy olyan nőnél, aki a barátai társaságában van az, hogy vagy elvond a figyelmét tőlük némi időre, vagy keverd bele a barátokat is a dologba. Egyszerűen nincs más lehetőséged.

Fogadd el a helyzetet ilyennek, amilyen, és ne próbálj rajta változtatni. Csatlakozz hozzá és a barátaihoz egy időre, de hogyan? Vagy esetleg megpróbálhatod elbűvölni a nőt valami úton-módon, hogy elcsald egy kicsit a barátaitól.

Hogy őszinték legyünk, nem túl valószínű, hogy bármi olyat tudnál csinálni, amivel ráveszed, hagyja ott a barátait egy időre azért, hogy kettesben beszélgethessen veled. Na nem azért, mintha nem lennél nagyszerű fickó, vagy nem értékelné a próbálkozásodat, de meg kell értened, milyen kínos egy szituációba hozod a lányt, ha azt kéred tőle, válasszon a barátai, és egy olyan fickó között, akit még csak nem is ismer. Ez a választás igencsak könnyű lesz a számára, és hidd el, te fogsz veszíteni. Elég valószínűtlen, hogy otthagyná a barátait, szóval szinte garantált a bukásod, ha nem vagy elég megfontolt.

De akkor hogyan tudnál vele kettesben beszélgetni?

Ha van a helyen tárcparkett, felkérheted táncolni. Ez megint csak nem lesz túl könnyű, hiszen ezzel is választásra kényszeríted: Táncoljon veled, vagy beszélgessen a barátaival, akiket ismer, és akik érdeklik őt. Az, hogy elmegy-e táncolni veled, sok mindentől függ: mennyire tetszettél meg neki az első benyomás alapján, mennyire volt éppen érdekes a beszélgetés, amit a barátaival folytatott, és igen, hogy van-e kedve egyáltalán táncolni.

A legjobb módja, hogy megközelíthetővé váljon számodra az, ha vele és a barátaival is megismerteted magad, mielőtt elrángatnád tőlük valahova, ahol kettesben maradhattok. Bizony, a barátaival is meg kell kedveltetned magad ahhoz, hogy a társaságába fogadjon, szóval hajrá!

Telepedj le valahol a közelükben, varázsolj mosolyt az arcodra, és nézz feléjük. Várj egy pár percet, hogy valamelyikük feléd nézzen, és észrevegyen. Itt a nagy lehetőség! Kelj fel, és menj oda az asztalukhoz, közben pedig folyamatosan mosolyogj. Találj ki valami hízelgőt, amit mondhatsz nekik, de ne feledd: csupán 30 másodperced van, hogy kedvező első benyomást tegyél rájuk!

Mondj nekik valami olyasmit, hogy "Hogy vagytok ma este lányok?" vagy "Úgy látom nagyon jó itt a hangulat, gondoltam én is csatlakoznék, ha nem bánjátok." . Persze azt mondasz, ami éppen eszedbe jut, és ami illik hozzád és a stílusodhoz, a lényeg, hogy mondj valamit, aztán várj a reagálásra.

Ha szerencséd van, egyikük felajánlja, hogy csatlakozz hozzájuk. Ha ez történik, akkor már nincs rá szükséged, hogy elvond a barátaitól a hölgyet.

Nagyon fontos tudnod, hogy ez az egész egyáltalán nem működik, ha részeg vagy! Kicsit ihatsz persze, hogy jól érezd magad, de SEMMIKÉPP NE LEGYÉL RÉSZEG!

Tölts el vele egy kis időt, hogy megismerd a társaságot. Biztosítsd, hogy legyen valami érdekes téma, amiről beszélhettek, ha nincs, dobj fel egyet. Mindig legyél őszinte, és magadat add!

Mesélj el nekik egy-két jó sztorit arról, ami veled esett meg, amikor eltörted a kezed biciklizés közben, vagy amikor egy külföldi nyaralásnál rákot fogtál, ami jól megcsípte az ujjadat, mindegy, csak igaz legyen, és találják érdekesnek.

Aztán ha befejeztél egy történetet, valamelyikük úgyis belefolyik, és folytatja a beszélgetést. Végülis mindegy, hogy csinálod, a lényeg, hogy kezdjetek beszélgetni, ez az útja annak, hogy megnyerd őket magadnak. Amikor már befogadtak kicsit, hívd meg mindannyiukat egy italra (csak ha bírod pénzzel persze :), és tedd hozzá, hogy szeretnéd viszonozni, hogy megmentettek téged a máskülönben unalmassá váló estétől.

Na, most már felvetheted, hogy te szeretnél kicsit táncolni (ha tényleg ez a helyzet), és kérdezd meg, nincs-e kedve valamelyiküknek táncolni egyet. Ez nem csak az a hölgy lehet, akit kinéztél magadnak, hanem bármelyikük! Egyelőre ne válaszd ki Őt, hiszen ha bármelyikük is elmegy veled táncolni, már nagyon jó úton vagy (emlékszel, ha megkedvelteted magad a barátaival, ő is kedvelni fog)! Szóval innentől tiéd a pálya, és amikor kettesben maradtok, kezdheted puhítani szíved hölgyét. (Ezen a ponton mondjuk elég jól jön, ha előtte befújtad magad egy kis Feromon parfümmel).

Ennyit arról, ha sikerül az akciód, de mi van akkor, ha a barátok nem szeretnék, hogy közéjük ülj. Na ez kemény dolog, mert akkor vagy egy nagyon közeli, zárt bandáról van szó, akik nem szeretik az idegeneket, vagy pedig foglaltak, csak otthon hagyták a pasikat ma estére. Szóval ügyesnek kell lenned.

Szóval lássuk, mit tehetsz ilyenkor:

Várd meg, amíg táncolni megy. Ha nem szeretsz táncolni, akkor is menj a közelébe, és kezdj táncolni valahol a környékén. Ne legyél tolakodó, és ne térj egyből a "tárgyra". Tánc közben helyezkedj úgy, hogy mindig a hátadat mutasd neki, aztán egyszer csak fordulj arrafelé, és tegyél úgy, mintha csak most vetted volna észre. Most menj közelebb hozzá, és táncolj tovább. Ne feledd, nézz úgy ki, mint akinek jó kedve van, és mosolyogj! Kezdj el táncolni vele. Örül neki, vagy nem, látni fogod rajta. Nem feltétlenül jársz sikerrel egy ilyen esetben, mindenesetre semmit nem vesztesz vele, ha megpróbálod.

Várd meg, amíg kimegy a mosdóba, valamikor csak sor kerül rá - és kövesd. Ne odafele menet menj oda hozzá, várd meg, amíg végez, és kijön onnan. Szeretnél vele kellemesen elbeszélgetni, viszont elég hamar le fog téged rázni, ha éppen ki kell mennie... elég komoly oka lesz rá, hogy a mosdót válassza helyetted. Szóval amikor kijön onnan, finoman ütközz neki. Aztán állítsd meg, és kérj tőle bocsánatot! Kérdezd meg, hogy érzi magát itt ma este, és ha szerencséd van, kialakul a beszélgetés.

A nagy helyzet az, hogy a lányok általában nem azért járnak el szórakozni, hogy felszedjenek egy pasit, hanem csak jól akarják érezni magukat, kikapcsolódni, beszélgetni egy jót a barátokkal. Egy tolakodó fickó leginkább egy nyűg, kellemetlenség számukra. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem találsz ott olyan lányt, aki szívesen beszélgetne veled, csak azt kell megértened, hogy egyszerűen nem ez a legfőbb ok, amiért ő ott van.

Jól szeretnék érezni magukat, és nem feltétlenül ugyanazt gondolják jó időtöltésnek, amit te :)

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A nők imádják, ha egy férfi tud főzni

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Elcsábítás MesterProgram

Hogyan kell elcsábítani a nőket? (I. rész)

Az elcsábítás program lelke. A csajozás minden lényeges tudnivalója szinte teljes mértékben össze van foglalva az első két részben.

A könyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná a nőknél!

Ez az E-könyv is az Elcsábítás MesterProgram része!

Kattints ide, és tudj meg többet az Elcsábítás MesterProgramról!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)