Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Ahogyan a nők Téged is tesztelnek

A legcsinosabb nők ösztönösen tesztelik a férfiakat, és biztos lehetsz benne, hogy amikor megpróbáltál összehozni egy randit, vagy akár csak beszélgetést kezdeményezni egy jó nővel, ő azonnal tesztelni kezdett téged... és te elbuktál az egyik teszten!

A nők egyfolytában tesztelik a férfiakat, a legjobb nők meg aztán főleg, mivel nekik mindig sok-sok férfi csapja a szelet, és valahogy ki kell válogatniuk közülük azt, akihez vonzódnak. Ennek pedig a legjobb módja a tesztelés!

Hülyeségnek hangzik? Csak gondolj bele egy pillanatra: a nők mindig az igazi pasit keresik. A legvonzóbb férfiak általában mindig rendelkeznek az alfa hím képességeivel: magabiztosság, egyéni jellem, magas önbecsülés... A jó nőket egy csomó pasi akarja randira hívni, és nekik nincs idejük arra, hogy minden egyes fickót megismerjenek, szóval inkább tesztelnek.

(Megjegyzés (egy kis biológia): Az alfa hím az a hímnemű egyed az élővilágban, amelyik a legerősebb, legéletrevalóbb, akitől a legjobb utódok várhatóak. A nőnemű egyedek mindig az alfa hímmel akarnak párosodni, hiszen ez szolgálja legjobban a fajfennmaradást. Az embereknél sincsen ez másképpen, csak talán nem ennyire egyértelműen, és tudatosan történik mindez.)

A tesztelés a nők módszere arra, hogy megtudják, milyen fickó is vagy valójában! Tudnak-e vajon irányítani téged? Ha igen, akkor nem te vagy az alfa hím, nem te vagy az a pasi, akit keresnek. Egy irányítható férfi gyenge és határozatlan a szemükben.

Ez a tesztelés általában nem tudatos, hanem beépített, tudat alatti tevékenység a nőknél. Egy kérdés feltevésével, vagy azzal, hogy tesznek valamilyen kis megjegyzést rád, és figyelik a reakciódat egy csomó információhoz jutnak rólad.

Szóval hogyan is tesztelnek minket a nők? Lássunk pár esetet:

1) A szemezés-teszt:

Az első dolog, ami egy nővel való találkozáskor megtörténik, a szemkontaktus felvétele. Ez is egy teszt! Az első 5 másodpercben egy csomó mindent megtudhat rólad. Ha már az első 3 másodpercben elkapod a tekinteted, azt mutatja, nem érdeklődsz eléggé iránta, vagy félénk vagy, és határozatlan. Ezután már mindegy, mint csinálsz, ha ezen az apró teszten elbuktál, a kár már helyrehozhatatlan. Tudja, hogy egy kis mimóza vagy...

Ha tehát egy nő szemébe nézel, és ő is elkapja a tekinteted, NE nézz félre! Nézz továbbra is a szemébe, és mosolyogj! Ezzel jelzed felé magabiztosságodat, és hé... épp most mentél át az első teszten! Köszönj rá, és máris itt a lehetőség a beszélgetésre.

2) A mentség-keresés teszt:

Ha egy nő így tesztel téged, azt a legnehezebb észrevenni, ezért aztán a legtöbben itt buknak el. A nő tesz valami megjegyzést arról, amit mondtál, amit tettél, a ruháról amit viselsz, vagy akármi másról... aztán figyeli, hogyan válaszolsz...

Ha magyarázkodni kezdesz, vagy bocsánatot kérsz miatta, elbuktad a tesztet, mivel kimutattad gyengeségedet.

Képtelenségnek hangzik? Pedig egyáltalán nem az!

Megérteni ezeket a teszteket, és átmenni rajtuk nagyon fontos ahhoz, hogy jó csajozó képességekre tegyél szert. Ezek az alappillérek, és azok a kulcsfontosságú információk, melyek az Elcsábítás MesterProgram E-könyveiben vannak részletesen kifejtve, Téged is hozzá fognak segíteni ahhoz, hogy a legjobb nőket is sikeresen csábítsad el.

A fenti helyzetben viccelődd el a dolgot, vagy mondj valamit, ami nyilvánvalóvá teszi, nem igazán érdekel a véleménye. Ezzel átmész a teszten. Ne legyél mérges, és ne kezdj védekezni, meg magyarázkodni. Ha fel tud bosszantani, az azt jelenti, hogy nem vagy elég erős lelkileg. Érts vele egyet, és mosollyal az arcodon közöld, hogy te így szereted azt a ruhát, vagy akármit, amibe belekötött.

3) Az irányítás-teszt:

Ha egy nő arra kér, hogy hozz neki valamit, az gyakran csak egy teszt, mely arra irányul, tud-e téged irányítani. Ha úgy látja, hogy irányítani tudja a cselekedeteidet, az bizony azt jelenti, nem te vagy az alfa hím.

Ha egy nő a diszkóban mosolyogva arra kér, hozz neki egy italt, akkor éppen tesztel (vagy csak egy ingyen pia kell neki). Ha bólintasz, és mész az italért, már el is buktad a tesztet, mert az Ő feltételei szerint ugrálsz, nem a saját akaratodat követed. (Persze, ha Te veted fel, hogy hozol neki egy italt, az más, hiszen ekkor Te irányítod a dolgokat!)

Csak gondolkodj el ezen egy pillanatra! Biztos megtörtént már veled, hogy egy lány kért tőled valamit, amit te lelkesen és szívesen tettél meg neki. Aztán meg le lettél koptatva... Ez nem azért volt, mert a lány kihasznált, dehogy! Ők ilyenkor elkönyvelik magukban, hogy milyen kedves fiú vagy, micsoda remek barát... és emellett egy cseppet sem vonzódnak hozzád, mivel tudat alatt érzik, nem te vagy az alfa hím a környéken...

Szóval csak próbálj megfelelni ezen a három teszten, és figyeld meg, sokkal jobban megy majd a csajozás!

Ha pedig további érdekes és hasznos titkokra vágysz, olvasd végig az Elcsábítás MesterProgram mind a kilenc E-könyvét, és biztos lehetsz benne, hogy napok alatt annyi hasznos tudás birtokába kerülsz, hogy a legcsinosabb bombanők elcsábítása sem lesz számodra lehetetlen!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
8 remek beszédtéma - arra az esetre, ha elakadna a beszélgetés

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)