Férfi Feromon Parfüm - Férfiaknak!
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Feromon


Feromon férfiaknak
Lássuk, hogy a Feromon parfümöt már kipróbáló embereknek mi volt a véleménye róla:

Írd meg nekünk Te is a véleményed a Feromon parfümről: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Először nem nagyon hittem benne, de azért kipróbáltam, hátha... Nos, évek óta nem jött össze randim ilyen könnyen, mint most! Köszi fiúk, ez jó ötlet volt!

...Bárándi András, Kecskemét


Egy nap azt kérdeztem magamtól, miért ne adnék meg minden lehetséges előnyt magamnak a csajozásnál? A nők komplikáltak, és totál kiszámíthatatlanok, ez a termék viszont végre teljes irányítást adott nekem felettük!

...Tumai József, Budapest


Mióta a Feromon parfümöt használom, kb. ötször annyi "akció"-ban van részem, mint előtte. A nők úgy vonzódnak hozzám, ahogy álmaimban szerettem volna. Régebben csak nyáladzva figyeltem, ahogy más pasik mindig megszerzik maguknak a legjobb nőket, most viszont én vagyok az, akit a többi fickó irigyel!

...Szabó Péter, Debrecen


Én általában eddig is mindig megszereztem, akit akartam, de ez a cucc igazi csajozó mesterré tett! Baromira fel vagyok dobva... egyébként a szőkéket szeretem, és mostanában elég sok jut nekem belőlük! :-)

...Horváth Róbert - Budapest


Fényképész vagyok, és gyakran járok ki megbízásokra újságírókkal, riporterekkel. Nem sokkal azután, hogy megrendeltem, és megkaptam az első üvegcse Feromon parfümöt, egy újságíró csajszival utaztam Sopronba egy cikksorozat írása kapcsán. Kocsival mentünk, én vezettem, és komolyan beszélek, előtte még csak nem is ismertem a csajt, de félúton csak úgy elkezdett fogdosni... Aztán megkért, hogy húzódjak le az út szélére, hogy... szóval értitek... Ez valami fantasztikus!

...Farkas Tamás, Budapest


Csak egy kicsit fújtam magamra, és a csajok már ott is nyüzsögtek a bulin körülöttem...

...Szabó Bertalan, Marcali


Általában eléggé letör, ha arra gondolok, hogy már elmúltam 40 éves, de mióta itt van nekem a Feromon parfüm, a fiatal srácoknak sincs esélyük sem velem szemben a nőknél. Csak úgy gyűlnek körém a csajok, a barátaimat meg észre sem veszik. A múlt héten megismerkedtem egy gyönyörű, fiatal nővel, és totál belémszeretett. Nagyon szuper! A barátaim kicsit ki vannak akadva! :-)

...Jónás Attila, Budapest


Nagyon jó előre tudni, hogy nem leszek lepattintva, ha csajozni próbálok! Most már szívesen próbálkozom mindenféle helyzetben! A munkahelyemen, egy buliban, egy kajáldában, tök mindegy! Magabiztos, és teljesen laza lettem! Ez a Feromon parfüm nagyon csodás egy dolog.

...Egri Gábor, Keszthely


Felejts el mindent, amit eddig a csajozásról megtudtál, és szerezd be a feromont! Ez a cucc elvégzi a munkát helyetted, és neked csak az eredményt kell élvezned!

...Fazekas Balázs, Budapest


Köszönöm, hogy teljesen megváltoztattátok az életemet!

...Jerei Krisztián, Budapest


Igencsak megváltozott a szexuális életem, a partnereim száma megtriplázódott!

...Ledény Miklós, Kaposvár


Eddig csak néztem a többi srácot, ahogy magabiztosan, gátlások nélkül beszélgetnek a csajokkal, és azt gondoltam, bárcsak én is képes lennék erre! Most a kívánságom végre valóra vált! A Feromon parfüm tényleg egy üvegbe zárt csábítóerő!

...Sólyom László, Budapest


Tovább a következő oldalra: Gyakori kérdések


FEROMON FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2022, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)