Férfi Feromon Parfüm - Férfiaknak!
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Feromon


Feromon férfiaknak

Gyakori kérdések

Kérdés: Mik azok a feromonok?

Válasz: A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek tudat alatt érezhető jeleket közvetítenek az ellenkező neműek felé. Ez a kémiai inger természetes vonzódást, fokozott szexuális vágyat ébreszt fel a nőkben. Amikor egy nő megérzi ezeket a hormonális-vegyi, jeleket automatikusan és ösztönösen válaszol rájuk anélkül, hogy valóban tudatosulna benne, mi is vonzza őt hozzád.

Kérdés: Milyen módon fejti ki hatását a feromon?

Válasz: A feromon által keltett jeleket egy az orr belsejében kb. 7 cm-re elhelyezkedő szerv, a Vomeronasal Organ (VNO) érzékeli. Amikor a VNO észleli a feromont, egy szexuális válaszra késztető jelet küld az agynak. Tehát amikor a feromonról készült tanulmányokban gyakori a szaglás szerepének fejtegetése, nem is egy jellegzetes illatról van szó, hanem egy kémiai reakcióról, melynek a szaglás a receptora. Másképpen megfogalmazva, a feromon hatására a nő tudat alatti szinten érez téged ellenállhatatlanul vonzónak, és fokozott szexuális izgatottság ébred fel benne irántad.

Kérdés: Hogy lehet az, hogy eddig még nem hallottam erről az érdekes új érzékszervről és az emberi feromonokról?

Válasz: Ez egy nagyon új felfedezés, ezért tényleg előfordulhat, hogy eddig még nem hallottál a feromonokról. Abban viszont biztos lehetsz, hogy egyre gyakrabban hallasz majd felőle, és rövidesen hétköznapi kifejezéssé válik majd.

Kérdés: Bocsát ki szervezetünk feromonokat természetes módon is?

Válasz: Természetesen igen. Folyamatosan fennáll ezen kémiai kommunikáció az emberek között, csak éppen ezt nem vesszük észre, mivel tudatalatti szinten történik.

Kérdés: Ha mi is rendelkezünk saját, természetes feromonokkal, miért van szükségünk az erős koncentrációjú Feromon parfümre?

Válasz: A kulturális szokásaink miatt. Mert hát mi is az első dolgunk minden reggel? Lezuhanyozunk, majd dezodorokat fújunk magunkra, esetleg bekrémezzük bőrünket, borotválkozás utáni arcszeszt használunk, melyek még jobban elszigetelik a testünk valódi illatát, kémiáját. Következő cselekedetünk, hogy tetőtől talpig beborítjuk testünket különböző ruhadarabokkal, aminek következtében bőrünk felületének 90%-át elfedjük. Márpedig a feromonokat a bőrfelszínen keresztül bocsátjuk a levegőbe...

Továbbá részletes tanulmányok bebizonyították, hogy az evolúció során testünk természetes feromon tartalma az idő múlásával fokozatosan csökkent a társadalmi szokások és normák kialakulása és hatása miatt.

Amikor a Feromon parfümöt használod, gyakorlatilag az idők során lecsökkent, a tisztálkodás során eltüntetett vagy a ruhák viselésének következtében elfedett feromont pótolod. Elveszett feromonjaink Feromon parfümmel való pótlásával, felerősítésével visszatérünk a természethez, és környezetünkkel újra létrehozzuk a test kémiáján alapuló ösztönös komunikációt. A nők ösztönösen válaszolnak ezekre az intenzív jelekre.
Egyszerűen csak annyit éreznek, hogy valamiért nagyon vonzódnak hozzád!

Kérdés: Meddig tart a hatás?

Válasz: A Feromon parfüm körülbelül 8-10 órán keresztül marad aktív a testfelületeden.

Kérdés: Miért pont itt vegyem meg a feromon parfümöt?

Válasz 1: Mert itt többet kapsz, kevesebbért! A Feromon parfüm DUPLA ERŐS koncentrációban tartalmaz feromonokat, és ha a CsajozasiTanacsok.hu weboldalán keresztül rendeled meg, akkor a 10 ml-es üvegcse helyett egy 20 ml-es üvegnyi feromon parfümöt kapsz!
Nem beszélve arról, hogy most csak pár kattintásba kerül a rendelés, nem kell hozzá elmenned sehová, mi pár napon belül teljesen ingyenesen házhozszállítjuk neked!

Válasz 2: A nálunk kapható CP feromon parfüm kiváló minőségű termék - hatása laboratóriumilag tesztelt, és bizonyított.
Válasz 3: Biztonságos - A Feromon parfümöt az elismert holland gyógyszeripari világcég, a Cobeco Pharma gyártja, és exportálja Magyarországra. A termék így megfelel a legszigorúbb hollandiai gyártási előírásoknak.

Kérdés: Milyen hatásra számíthatok, ha használom?

Válasz:
- Több szemezés, érdeklődés, és rádmosolygás a nők részéről.
- Nagyobb nemi vonzerő.
- Több randi és nemi érintkezés.
- Aktuális párkapcsolatod megújulása.
- Még szenvedélyesebb szeretkezések.
- A nők fognak közeledni tehozzád!
- Megnövekedett önbizalom.
- A férfiak részéről ösztönös tisztelet irántad.

Kérdés: Hogyan, és mennyi idő alatt kapom meg, ha megrendelem?

Válasz: A Németországi forgalmazó magyar partnercége a rendelést maximum 8 munkaóra alatt feldolgozza, és futárral küldi el neked. A csomagolás teljesen diszkrét, kívül semmi nem utal a doboz tartalmára. A futár általában 1-3 nap alatt megérkezik Magyarországon belül bárhová.

Tovább a következő oldalra: Hogyan kell rendelni


FEROMON FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2022, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)