Férfi Feromon Parfüm - Férfiaknak!
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Feromon


Feromon férfiaknak

Tudományos bizonyíték a csábító erőre.

A férfi és nő közti rejtélyes vonzerő... mi is ez? Mitől vonzódik a nő egy adott férfihez, és nem egy másikhoz? Még inkább... mitől nem tud neki egyáltalán ellenállni?

Most, hogy megvan rá a tudományos bizonyíték, már tudjuk: Ez az egész a hormonális kémiának és nemi biológiának a keveredéséből adódik.

A tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erőteljes vonzódást idéznek elő az állatoknál (például a lótenyésztők már évtizedek óta úgy vesznek spermát a tenyészlótól a mesterséges megtermékenyítéshez, hogy tüzelő kancákkal "izgatják fel" előtte. A tenyészlónak még csak látnia sem kell őket, érintkeznie sem kell velük, elegendő, ha annyira közel vannak hozzá, hogy megérezze őket, és reagálni tudjon a feromonjaikra!

A tudósok - érthető módon - tudni akarták, az embereknél is alkalmazható-e ez a módszer. Tanulmányozni kezdték hát a feromonok szerepét az emberi szexuális vonzódás és párzás terén, valamint a szaglás szerepét ezen dolgokban.

Mostanra megdönthetetlenül bebizonyosodott:
Az emberek is termelnek feromonokat, és reagálnak is rájuk! A férfi által termelt feromonok befolyásolják a nők peteérési ciklusát, és a közösüléshez való vágyát.

Gondolkodjunk csak el ezen egy pillanatra:

Egy hihetetlen hatalom, ami elcsábítja a nőt, és élettanilag kényszeríti a testét a reagálásra!

IGAZÁN bevadítja, és rádkattantja a nőket!
Nagyon erőteljes egy anyag!

És ez nem csak egy "érdekes jelenség", ami bizonyításra talált. Az alapos laboratóriumi kutatásoknak köszönhetően ezeket a feromonokat pontosan azonosították, elszigetelték és leválasztották a leglényegesebb, leghatásosabb alkotóelemeikké.

És ezek pontosan azok a hatóanyagok azok, melyekből a Feromon parfüm is készül... Azok a lényeges hormonok, melyek a TE életedet is örökre meg fogják változtatni!

Legyünk őszinték: Ez annyira erőteljes és hatásos, hogy az már tisztességtelen. De hát... kit érdekel?
Most már tudod, mitől működik a Feromon parfüm olyan hatásosan. Valódi, emberi nemi hormonok, melyek szexuális vágyat ébresztenek a nőkben.

Most biztosan azon tűnődsz, vajon mindez tényleg igaz-e.
Nos, a CsajozasiTanacsok.hu csapata mindennek utánajárt, egy nőgyógyász szakorvost is megkérdezett a dologról, és igen, bátran állíthatjuk, hogy mindez teljes mértékig IGAZ!

A feromonok viselkedésünkre gyakorolt hatásai a legnagyobb amerikai és angol orvosi és tudományos szaklapokban is publikálva vannak. Néhány példa:

Nature magazin - A Chicagói egyetem feromon kutatási eredményei (University of Chicago Pheromone Research Findings - Nature)
Microscopy-UK és Micscape magazin - Vegyületek, melyek izgalmi állapotot okoznak (Chemicals That Cause Excitement - Microscopy-UK and Micscape Magazine)
The Scientist - Mi is a nemiség tudománya? (The Science Of Sex: What is it? - The Scientist)
Howard Hughes orvosi intézet - Feromonok és az emlősök (Pheromones and Mammals - Report from the Howard Hughes Medical Institute)
A Simon Fraser egyetem bemutatója - Az emberi feromonokról és a viselkedés neuroendokrinológiájáról (Human Pheromones and the Neuroendocrinology of Behaviour - Presentation to International Society for Human Ethology, Simon Fraser University)

És még sok más helyen...

A Seattle Times egyik cikke kapcsán, mely az emberi feromonok kutatásával foglalkozott, különleges kísérletet folytattak.
Az újságíró meg akarta vizsgálni, vajon a feromonok tényleg pozitív visszajelzést stimulálnak-e az ellenkező nemnél. 38 férfi vett részt a kutatásban, tesztelve a vegyületet.
17 férfinek feromon tartalmú dezodort adtak, hogy minden nap azzal fújják be magukat, 21-nek pedig sima, mezei dezodort, és megkérték őket, hogy dukumentálják, mit tapasztalnak.

Az eredmény bámulatos volt: Az ÖSSZES, feromon tartalmú dezodort használó férfi "elfoglaltabbá" vált szexuális élet terén, mint a normál dezodort használó társaik.
Az eredmények tükrében az újságíró is arra a következtetésre jutott, hogy az emberi feromonok pontosan kimutatható növekedést eredményeztek, tehát tényleg jelentősen befolyásolják a nőket a férfiakhoz való vonzódásban.

Eme ellenállhatatlan vonzóerő kiváltó hormonjával igencsak alaposan foglalkozott a legtöbb neves külföldi újság és hírcsatorna is:

Washington Post - Study Confirms Pheromones' Secret Signals Among Humans
New York Times - Signs of Elusive Pheromones in Humans
Time Magazine - Sexes: The Hidden Power of Body Odors
CNN - Study finds Proof that Humans React to Pheromones
NBC - Dateline
ABC News - Sex and the Power of Smell
CNN - Pheromones: Potential participants in your Sex Life

Tovább a következő oldalra: A vásárlók véleményei


FEROMON FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2022, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)