Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Ha egy lánynál piros a lámpa

A nők néha nagyon össze tudják zavarni az embert azzal, hogy ellentétes érzelmeket mutatnak. Egyszer még úgy tűnik, mintha szabad lenne az út feléjük, máskor meg teljesen hidegek és érzéketlenek irántad.

De mit is kell tenni, ha ez történik veled? Nos, semmiképpen nem szabad megtorpanni, hanem tovább kell nyomulnod, hogy kiderítsd, mi is a helyzet.

Olyan ez, mint a lámpa az utakon. Amikor a nő "zöld jelzést ad", egyértelmű, hogy szabad a pálya, tovább kell nyomulni.

Amikor a nő egyértelmű "piros jelzést ad", nincs mese, le kell állni, vagy esetleg megpróbálni találni valami kerülő utat.

Amikor sárga a lámpa, akkor viszont gázt kell adni teljes erőből, mert ha lassítunk, akkor biztos, hogy hamarosan pirosra vált a jelzés.

Ezt a hasonlatot használva talán könnyebben megérted, miért nem szabad megtorpanni az első nem egyértelmű jelzéstől. A nők nem szeretik a totoja alakokat, akik megtorpannak, és visszavonulót fújnak egy ilyen helyzetben.

Ha tehát például egy lány gyakran keresi a társaságod, jókat beszélgettek, mosolyog és tetszel neki, de közben azt emlegeti, hogy milyen jó barát vagy, vagy néha felhozza, hogy neki amúgy van barátja, és nem is akar igazán tőled semmit, akkor ne torpanj meg!

Ha behúzod füled-farkad biztos hamar elmegy tőled a kedve, ha viszont mindezt elereszted a füled mellett, és tovább nyomulsz felé, akkor nagyon gyorsan át fogsz slisszanni azon a sárga lámpán...

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A "kurva" faktor

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Tökéletes Szerető

Tökéletes Szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Kattints ide, és tudj meg többet a Tökéletes Szerető megoldásrendszerről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2022, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)