Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Ha a nőnek már van barátja

A legtöbb férfi, mikor megtudja, hogy az áhított hölgynek már van barátja, visszavonulót fúj. Közben még bosszankodik is, hogy a legjobb nők mindig foglaltak, és hogy milyen szerencsés is a nő barátja...

Pedig a valóság az, hogy ha egy nőnek már van barátja, az az esetek többségében egyáltalán nem kizáró ok, sőt, nagyon jó esélyeink vannak rá, hogy a nő otthagyja a barátját miattunk.

A statisztikák szerint a kapcsolatok több mint 80%-a szakítással végződik. És ugye te sem gondolod komolyan, hogy a lányok életük végéig azzal a fickóval fognak maradni, akivel éppen most járnak?

Tehát először is ne add fel a reményt, és gondolj a szituációra úgy, hogy ha egy nőnek már van barátja, akkor 80% rá az esélyed, hogy elhódíthatod tőle!

Ehhez azonban ügyesnek kell lenned, és nagyon fontos, hogy megfelelően viselkedj, amikor megtudod a "szomorú hírt".

Az egyik legjobb dolog, amit ilyenkor tehetsz az, ha tudomást sem veszel a dologról, elereszted a füled mellett, mintha nem is érdekelne a dolog, és beszélgetsz vele tovább a témáról, amiről eddig is ment a csevely.

Még jobb, ha a tudomására hozod, hogy ez a dolog nem igazán érdekel téged, mivel nem is akarsz tőle semmi komolyat.

Például elhívod a hölgyet egy teára, mire ő azt válaszolja, hogy bocs, de már van barátom.

Ha ilyenkor összezuhansz, és visszavonulót fújsz, az biztosan nem vezet semmi jóra. Még az is lehet, hogy valójában nincs is barátja, csak tesztelni akart, hogy mennyire vagy beszari egy ilyen helyzetben.

Legjobb valami ilyesmit válaszolnod:

"És, talán tiltja a vallásod, hogy más férfiakkal teázz?"

Vagy:

"Ahh, értem, tehát akkor most tilos más férfiakkal beszélgetned? Nem randizni hívtalak, csak egy teára, nem hiszem, hogy ez ellen bármi kifogása lenne a barátodnak. Én legalábbis biztos nem tiltanám meg neked, hogy más fiúkkal teázz, amíg csak teázol velük..."

Ilyenkor a nő kénytelen belátni, hogy mennyire ostobán viselkedett, hiszen tényleg, miért is ne ihatna ő meg veled egy teát, az még nem jelent semmit... Közben pedig megtudta, hogy mennyire magabiztos vagy, és mennyire "bátran" viselkedsz, nem vagy olyan kis beszari, mint az a 3-4 másik fickó, akit már lerázott a héten a "bocs, de van barátom" szöveggel.

Elég jó esélyekkel indulsz tehát a meglévő barát elleni játszmában.

Persze most jön csak a neheze, a közeljövőben el kell kezdened elidegeníteni őt a barátjától, és elérni, hogy lecserélje őt rád! Ha nem lépsz ez ügyben hamarosan, akkor hajlamos lesz tényleg csak barátként kezelni téged a jövőben.

Szerencsére az Elcsábítás MesterProgramban egy külön fejezet foglalkozik ezzel a témával, így innen tényleg minden piszkos kis trükköt megtanulhatsz róla, hogyan kell ebben a helyzetben eredményesen elhódítani a nőt meglévő barátjától.

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Technikák a kínos csend elkerülésére

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2023, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)