Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Az Oxytocin visszajelzésének csábítási hatalma

Tudtad, hogy milyen kritikusan fontos megérinteni a nőket a csábítás kezdetén?

Egy megfelelő érintés hatására a nők teste kibocsát egy igazán erős szexhormont, az Oxytocint. Az Oxytocin megemeli a nők ösztrogén szintjét, ami a szexéhségüket szabályozza.

A megfelelő Oxytocin kibocsátás hatására még az olyan nő is, aki eddig "nem érezte szükségét a szexnek" és megjátszotta a hideget, pár érintés után már ugrálni fog érted. Nem számít, hogy hol és hogy hányszor érinted meg - még egy ártatlan pöttyintés a kezére is elég ahhoz, hogy kiszabaduljon belőle az Oxytocin, és felkészüljön rád.

Észrevetted már, hogy ha egy lány véletlenül hozzád ért, hirtelen másképp kezdtél el gondolkodni felőle szexuális téren?

Hát a csajoknál ez tízszer erősebb szinten van jelen!

Hogy miért?

Mert az Oxytocin szabadítás SOKKAL kifejezőbb a nőknél, mint nálad. Ahhoz, hogy az Oxytocin működésbe lépjen, az ösztrogénnek is "dolgoznia" kell. Ösztrogén nélkül ló**art sem érsz el. Persze a nőknek sokkal több ösztrogén van testükben, mint a férfiaknak.

Ne becsüld tehát alá ennek a szerepét, hiszen pár "véletlen" érintés a tökéletes pontra igencsak beturbózza a nők lába közi nedvességtartalmat. :-)

Oké, itt van, hogyan is kell alkalmazni a tudományt, hogy zsákolj:

Először is, ne félj megérinteni a lányokat már az első találkozás pillanatában. Csinálj úgy, mintha megérinteni egy csajt számodra teljesen mindennapi volna, ezt ők is igen nagyra értékelik. Ha csak pár hét múlva érsz hozzá úgy komolyabban először, kicsit furcsán fog rád tekinteni, szóval inkább rögtön cselekedj, amikor megismerted.

Kezdd el apró és gyengéd érintésekkel a tenyerén és a karján, hogy beindítsd az Oxytocint. Fogd meg a kezét, ha együtt sétáltok (ne kérdezősködj, csak vedd a kezedbe az ő kezét). Kérd meg, hogy üljön az öledbe és csapogasd a combját (most se kérdezősködj).

Minél játékosabban érinted meg, annál jobban akarja majd, hogy minél többször és többször tedd meg vele. És amikor már a mellbimbóihoz érsz, tombolni fognak benne az Oxytocinok.

Ja, és soha ne kérdezd egy csajtól, hogy: "Megérinthetlek?"! Ne kérd! A lányok a fiúkat a bátor akciójaikért szeretik.

Szóval gyerünk, pattanj ki a szabadba és kezdd el használni a kezeidet!

Ez a cikk az Elcsábítás MesterProgram - Hogyan kell elcsábítani a nőket? című E-könyvének II. részéből származik.

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Ahogyan egy randinak kezdődnie kell

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2022, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)