Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Az ismerkedés legkritikusabb pillanatainak áthidalása

Amikor megismerkedsz egy lánnyal, több olyan pillanat is van, amelyeket nagyon nehéz áthidalni. De lássuk, miről is van szó:

Azokról a pillanatokról, amikor neked kellene tenned valamit annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb lépj a kapcsolatban. Például amikor már beszélgetsz egy lánnyal, jól elvagytok, de valahogy fizikai kontaktusba is kellene kerülni vele. Megfogni a kezét, megcsókolni, ilyesmi. Ugye, nem megy ez olyan egyszerűen?

Vagy például amikor megtetszik egy lány, és először akarod megszólítani. Ez egy kritikus pillanat, és ha nem szólítod meg hamarosan, valószínűleg nem lesz rá még egy lehetőséged!

Több olyan srác is van, akiknek nem okoz gondot szóba elegyedni egy lánnyal, sőt, simán el tudják hívni őket randizni. Jól érzik magukat együtt, de aztán, amikor a srácnak lépnie kellene és megtenni az első fizikai kontaktust (megsimogatni a lány haját, megfogni a kezét, vagy bármit), egyszerűen nem képes rávenni magát.

Ez is egy kritikus pont az ismerkedésnél, és bár ezen helyzetekben egyértelmű, hogy a lány is szeretne valamit a fiútól (különben nem randizna vele, és nem töltene vele egy fél napot), a fiú mégsem képes megtenni az első lépést. Arra meg várhat, hogy a nő tegye ezt, ez sajnos minden esetben a férfiak dolga!

A legnagyobb gond ezekkel a kritikus pillanatokkal, hogy MINDIG neked kell lépned, és valami olyat tenned, amit a lány LEHET, hogy elutasít! Például odamenni a lányhoz és szóba elegyedni vele, randira hívni, vagy először megcsókolni.

Minden egyes ilyen helyzetben azon kell gondolkoznod, hogy "de mi van, ha elutasít?", és ezért aztán a legtöbb esetben nem teszel semmit. Ha viszont nem teszel semmit, akkor biztos, hogy nem jutsz egyről a kettőre a nőknél.

A legkritikusabb pillanatok:
1) A lány megszólítása (Odamenni hozzá, ráköszönni, és beszélgetést kezdeményezni vele.)
2) A további kapcsolattartás megalapozása (Elkérni a telefonszámát, hogy később is beszélhessetek még.)
3) Randira hívás (Amikor először kell közölnöd vele, hogy nem csak beszélgetni akartál vele, hanem többet is el szeretnél érni nála.)
4) Első fizikai kontaktus (Amikor először bizonyítod neki férfiasságodat azzal, hogy meg mered tenni az első lépést.)
5) Az első csók (Nagyon nehéz megtenni, hiszen itt dől el egyértelműen, hogy összejöttök-e vagy sem.)
6) Szex (Előbb utóbb meg kell lépni, és bizony ez sem a legegyszerűbb.)

Neked kell tehát szépen sorban továbblépni az egyes szinteken, és mindegyik szintre igaz, hogy ha nem mersz kezdeményezni, akkor megrekedtek azon a szinten ahol vagytok, és soha nem lesz több a kapcsolatból, mint ahol vagytok.

A jó hír viszont, hogy nem is olyan nehéz rávenned magad a továbblépésre.

Nem szabad nekiállnod azon gondolkozni, hogy "de mi van, ha elutasít?"!

Meg kell tanulnod, hogy ha nem teszel semmit, az egyenlő az elutasítással! Minél tovább vársz, annál biztosabb, hogy el leszel utasítva!

Még jobb hír, hogy az Elcsábítás MesterProgram motivációs adatbázisai nagy segítségedre lesznek az ilyen pillanatok áthidalásánál.

Ha pedig inkább "csalni" szeretnél kicsit, akkor a Feromon Parfüm segítségével könnyedén továbbléphetsz az ilyen pillanatokon, mivel ha befújtad magad vele, garantáltan nem kell az elutasítástól félned!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A legjobb helyek a csajozásra

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Tudtad, hogy a honlapon nincs fent minden cikkünk?
A legjobbakat hírlevelünk olvasóinak tartogatjuk!

Le ne maradj erről a sok hasznos tanácsról, és érdekes írásról,
jelentkezz fel te is ingyenes hírlevelünkre:

Keresztneved:
E-mail címed:
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és a jogi nyilatkozatot!

(Jelentkezésed a CsajozasiTanacsok.hu levelezési listájára szól.
A későbbiekben, ha szeretnél, bármikor lejelentkezhetsz a listáról.)
Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)