Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Az egyéjszakás kaland ideális forgatókönyve

Egy átlagos randi magában foglal kb. egy vacsorát és egy mozit. Vagy csak vacsora, de azt kitartós vedelés követi. Néhány nő még célzást is tesz valamire (tudod, sorok közti olvasás) a "filmmel kapcsolatban".

Az étterem, ahová viszed mégsem lehet egy lebúj, úgyhogy egy meghitt és kedves helyre viszed el. Az árak persze hogy magasak, de megéri egy jó szexért (szerinted).

Jön a pincér, és bort kínál. Milyen remek ötlet! Kivéve, hogy egy üveg jó bor akár több ezer forint.

A virágok: hát hogy a fenébe utasíthatnád vissza a virágokat a csaj előtt, akit éppen lefektetni szeretnél! Hát persze, tedd csak oda, itt van még egy kis borravaló is. A számla meg ki tudja hányadik tejútrendszerben lesz.

Elviszed egy jazzklubba, mert meg akarod mutatni neki az ízléses oldalad. Na és mit vegyél neki? Bor és sör, jó buli! Szóval bort. Kettőt kérek. Később: "Még egy túra?" Miért is ne? Plusz borravalót a pincérnek és még meg sem csókoltad!

Ami még rosszabb: amíg költöd a pénzed, addig Ő azt tervezi a kis agyában, hogyan is mondja el neked, hogy úgy érzi, "nem vagytok egy hullámhosszon".

Persze az árak függnek attól is, hogy milyen típusú csajjal randizol. Éppen úgy, mint attól, ha esetleg megkíván egy homárt, vagy körbe akarja utazni a várost. Hát jobb, ha van MasterCard-od!

Nem hangzik olyan jól, ugye?

Na lássuk akkor az ideálisabb verziót:

Egy klubban vagy egy bárban vagy néhány haveroddal. Friss husira vadászol.

Odamész egyhez, beszélni kezdesz vele. Az Ő hangja viszont nem érzékeltet valami kellemes rezzenéseket feléd, úgyhogy odamész a következőhöz. A harmadik személy már visszajelez neked és ezúttal kellemesen elcseverésztek.

Elhívod egy italra, de mielőtt odaérnétek, alkalmazod a "Fordulás és Csók" technikát. A bárnál veszel neki egy Martinit, és magadnak is.

Majd smárolsz még néhányszor vele, alkalmazol még pár technikát és viszed is fel hozzád. Hancúroztok egész éjjel, egy szex-istennek fog tekinteni és reggel különleges módú ébresztésben lesz részed.

Összköltség: a két Martini. Plusz egy gumi. Vagy hat gumi? (te állat). Összesen kb. 1000 Ft.

Az Elcsábítás Mesterprogramja után gyerekjáték lesz egy hasonló "ideális forgatókönyv" végigjátszása!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Ha egy lánynál piros a lámpa

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)