Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Amiért az agyad idegessé tesz

Tudod, hogy miért működik a TE agyad is úgy, ahogy, amikor egy nőhöz közelednél?

Most megtudhatod a titkot!

Kérdezted már valaha magadtól, hogy miért leszel ideges és kóválygó állapotban, amikor csajokhoz közeledsz?

Ha bármikor meg tudnál szólítani minden nőt, aki tetszik neked, és ha nem volnál olyan félénk a lányokkal szemben, a szerelmi és a szexuális életed is jobbá válhatna.

Szóval miért is vagy mindig ideges? - Úgy látszik az agyad mégsem azt teszi, ami a legjobb lenne számodra, nem igaz?

A válasz az emberiség történelmében rejlik. Az emberiség fejlődésének leghosszabb idején át a nők és a férfiak egy közösségben éltek, vadásztak és halásztak, nem voltak többen, mint 100 fő.

Ha egy férfi rámászott valamelyik nőre - és ha az visszautasította - MINDENKI tudott róla, és ez igencsak lecsökkentette a közösség szociális együttérzését. A közösség többi nőtagja is tudott a balsikerről, és ezután a férfinak már igencsak alacsonyak voltak az esélyei bármelyik másik nőnél is.

Szóval a szégyenlőséged és az idegeskedés egyfajta VÉDEKEZÉSKÉNT alakult ki az evolúció folyamán az ellen, nehogy a fenti eset megtörténjen.

De akárhogy is, ma már NEM élünk gyűjtő és halászó közösségekben. És NEM kell félnünk az elutasítástól, hogy az összes többi nő ugyanazt műveli majd velünk. Sőt, a mai világban, ha egy nő felé közeledünk, TELJESEN ISMERETLENEK vagyunk számára. Jól leéghetünk, de NINCS SEMMILYEN KOCKÁZAT!

Szóval évmilliókon át a visszautasítástól kellett rettegnünk - és ez csak az utolsó pár évszázadban változott meg. Más szóval, ami régen hasznos stratégia volt, most már egyáltalán nem válik be!

A mai modern világban, ahol mindenki ismeretlen mindenkinek, idegesnek, szégyenlősnek és nyugtalannak lenni KATASZTRÓFÁLIS, ha szexelni akarsz. A szégyenlősség egy computerprogram, ami évmilliók óta az agyunkban van, és már ideje lenne kitörölni onnan!

Az idők gyorsan változnak, de agyunk genetikai felépítése nem.

Ezért kellenek működő és bombabiztos csajozási technikák, hogy belülről kifelé pszichológiailag teljesen megreformáld magadat! Az evolúció már sajnos nem bír lépést tartani rohanó világunk változásaival, ezért NEKED KELL TENNED ÉRTE, hogy fejlődj, és megváltoztasd azt, amit muszáj megváltoztatni!

Fejlődj, és ne hagyd, hogy bebörtönözve maradj az elmúlt egymillió év alatt kialakult ösztönös reflexek miatt, mint mindenki más!

Az Elcsábítás MesterProgram Motivációs adatbázisai például nagy segítségedre lehetnek...

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Az egyéjszakás kaland ideális forgatókönyve

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Tudtad, hogy a honlapon nincs fent minden cikkünk?
A legjobbakat hírlevelünk olvasóinak tartogatjuk!

Le ne maradj erről a sok hasznos tanácsról, és érdekes írásról,
jelentkezz fel te is ingyenes hírlevelünkre:

Keresztneved:
E-mail címed:
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és a jogi nyilatkozatot!

(Jelentkezésed a CsajozasiTanacsok.hu levelezési listájára szól.
A későbbiekben, ha szeretnél, bármikor lejelentkezhetsz a listáról.)
Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2023, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)