Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Amiért az agyad idegessé tesz

Tudod, hogy miért működik a TE agyad is úgy, ahogy, amikor egy nőhöz közelednél?

Most megtudhatod a titkot!

Kérdezted már valaha magadtól, hogy miért leszel ideges és kóválygó állapotban, amikor csajokhoz közeledsz?

Ha bármikor meg tudnál szólítani minden nőt, aki tetszik neked, és ha nem volnál olyan félénk a lányokkal szemben, a szerelmi és a szexuális életed is jobbá válhatna.

Szóval miért is vagy mindig ideges? - Úgy látszik az agyad mégsem azt teszi, ami a legjobb lenne számodra, nem igaz?

A válasz az emberiség történelmében rejlik. Az emberiség fejlődésének leghosszabb idején át a nők és a férfiak egy közösségben éltek, vadásztak és halásztak, nem voltak többen, mint 100 fő.

Ha egy férfi rámászott valamelyik nőre - és ha az visszautasította - MINDENKI tudott róla, és ez igencsak lecsökkentette a közösség szociális együttérzését. A közösség többi nőtagja is tudott a balsikerről, és ezután a férfinak már igencsak alacsonyak voltak az esélyei bármelyik másik nőnél is.

Szóval a szégyenlőséged és az idegeskedés egyfajta VÉDEKEZÉSKÉNT alakult ki az evolúció folyamán az ellen, nehogy a fenti eset megtörténjen.

De akárhogy is, ma már NEM élünk gyűjtő és halászó közösségekben. És NEM kell félnünk az elutasítástól, hogy az összes többi nő ugyanazt műveli majd velünk. Sőt, a mai világban, ha egy nő felé közeledünk, TELJESEN ISMERETLENEK vagyunk számára. Jól leéghetünk, de NINCS SEMMILYEN KOCKÁZAT!

Szóval évmilliókon át a visszautasítástól kellett rettegnünk - és ez csak az utolsó pár évszázadban változott meg. Más szóval, ami régen hasznos stratégia volt, most már egyáltalán nem válik be!

A mai modern világban, ahol mindenki ismeretlen mindenkinek, idegesnek, szégyenlősnek és nyugtalannak lenni KATASZTRÓFÁLIS, ha szexelni akarsz. A szégyenlősség egy computerprogram, ami évmilliók óta az agyunkban van, és már ideje lenne kitörölni onnan!

Az idők gyorsan változnak, de agyunk genetikai felépítése nem.

Ezért kellenek működő és bombabiztos csajozási technikák, hogy belülről kifelé pszichológiailag teljesen megreformáld magadat! Az evolúció már sajnos nem bír lépést tartani rohanó világunk változásaival, ezért NEKED KELL TENNED ÉRTE, hogy fejlődj, és megváltoztasd azt, amit muszáj megváltoztatni!

Fejlődj, és ne hagyd, hogy bebörtönözve maradj az elmúlt egymillió év alatt kialakult ösztönös reflexek miatt, mint mindenki más!

Az Elcsábítás MesterProgram Motivációs adatbázisai például nagy segítségedre lehetnek...

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Ahogyan a nők Téged is tesztelnek

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)