Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

A legjobb helyek a csajozásra

Hogy hová menjünk, ha be akarunk csajozni? A legtöbb férfi egyből vágja rá a választ: discóba!

Ez azonban korántsem a legjobb választás, sőt, ha lehet ilyet mondani, egyenesen a legrosszabb terep egy kezdő számára! Hogy miért? Egyértelmű:

1) Általában legalább háromszor annyi a férfi, mint a nő, tehát eleve kevesebb eséllyel indulsz.

2) A discóba szinte minden férfi csajozni megy, és szinte minden nő csak táncolni, szórakozni. Nem elég tehát, hogy több a férfi, mint a nő, de minden férfi biztos konkurenciát is jelent egyben!

3) Ez nagyban kapcsolódik az előző ponthoz: A discóban minden nőt körülbelül 2 percenként szólítanak le a férfiak. Amikor éppen te kerülsz sorra, legyél akármilyen vonzó, akármilyen jó pasi, és próbálkozz nála akármilyen jól, mindenképpen csak egy "Na, már megint egy újabb próbálkozó" leszel a szemében.

4) Még ha találsz is egy olyan lányt, aki hajlandó a táncolás, bulizás helyett inkább veled beszélgetni, mert mondjuk elsőre szimpatikus lettél neki, akkor is akkora a zaj, hogy egyáltalán nem lehet hallani szinte semmit. Ez pedig igencsak hamar megöli a társalgást.

Azt hiszem nem is kell több ellenérv, semmiképpen ne a discót válaszd, ha csajozni akarsz! De akkor mik a jó helyek? Hol lehet igazán könnyen becsajozni?

Nos, több jó választás is van. Ilyenek például a könyvesboltok, ahol csend van, nyugalom, könnyen találni egy szép, magányos nőt, aki éppen a könyvek között válogat, és még a beszédtéma is egyből adott: a könyv, amit éppen nézeget, vagy csak úgy általában az éppen általa nézegetett könyv stílusának megfelelő regények (pl.: Szia, látom érdekelnek a kalandregények, olvastad már az Otthon-t? Nekem az a kedvencem).

Persze a kalandregények helyett azt mondd, amilyen stílusú könyvet épp nézeget, az Otthon helyett pedig egy olyan könyvet, amit olvastál az adott témában, és tetszett neked.

A beszélgetést aztán innen már könnyű folytatni, az ő kedvencével, miért tetszik neki, neked miért tetszik, és hogy te miért tetszel neki... :-)

A másik jó választás a könyvtárak, ami kicsit fura lehet elsőre (főleg, mert fogadok, hogy már évek óta nem jártál könyvtárban), de hidd el, itt aztán jól lehet ismerkedni. Minden, amit a könyvesboltnál olvastál jól alkalmazható, viszont annak a lánynak, aki könyvtárba jár, baromi sok szabadideje lehet, tehát nagyon valószínű, hogy mindent megadna végre egy pasiért, akivel eltöltheti az idejét.

A mi kedvenc helyünk viszont a sarki bolt! Na nem a kis fikarcnyi éjjel-nappalira gondolunk, hanem a legközelebbi normálisabb, kicsit nagyobb élelmiszerboltra. Az itt vásárló magányos hölgyek remek célpontok. Amikor éppen valami kaját nézeget, hogy mennyibe kerül, mennyire akarja megvenni, akkor remekül közbe lehet lépni, megszólítani, és kisegíteni valami olyasmivel, hogy "Én is ilyet vettem a múltkor, és nem nagyon jött be, szerintem vedd meg helyette inkább ezt, sokkal finomabb", majd a kezébe nyomni valami jó kaját.

Aztán nem kell rá nagyon tovább nyomulni, eressz meg felé egy mosolyt, és hagyd magára nyugodtan. Amikor a pénztárnál találkoztok, és nekiálljátok kivárni a legtöbbször elég hosszú sort, lehet újra beszélgetést kezdeményezni vele. Ekkor már "ismerősként" köszönhetsz rá újból, ráadásul úgysem lesz jobb dolga a sorban állás alatt, szívesen fog beszélgetni veled egy jót.

Aztán amikor már csak egy valaki van előttetek, mondd neki, hogy úgy látod, lassan sorra kerül, és tudasd vele, hogy szívesen folytatnád a beszélgetést valamikor. Kérd el a telefonszámát vagy e-mail címét, és semmiképpen ne akarj vele most azonnal beülni valahová, mert valószínűleg szeretné inkább a hűtőben tudni az éppen most vásárolt kajáit, nem pedig két szatyorral a kezében randizni veled.

Megjegyzés: Mindenképpen olyan boltot válassz, ahol mindig nagy a sor! Azt hiszem, nem lesz túl nehéz dolgod, hiszen szinte mindegyik ilyen, de ha véletlenül egy olyat találnál, ahol gyorsan kiszolgálják a vevőket, azt most az egyszer kerüld el messzire! :-)

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Hol van a G pont? + Egy G pont módszer

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Tökéletes Szerető

Tökéletes Szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Kattints ide, és tudj meg többet a Tökéletes Szerető megoldásrendszerről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)