Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

A 7 legnagyobb téveszme a csajozással kapcsolatban

Amikor a csajozásra kerül a sor, a legtöbb férfi az általa hallott téveszmék és félreértések miatt cselekszik rosszul. Jobb tehát, ha tisztában vagy vele, mi az igazság!

1. Téveszme: A legdögösebb csajok felszedéséhez rock sztárnak, milliomosnak vagy híres sportolónak kell lenned.

Amikor egy férfi egyszerűen túl gyáva ahhoz, hogy egyáltalán megszólítson egy igazi bombanőt, szereti azzal nyugtatni magát, hogy felesleges is lenne, hiszen az úgysem lehetne az övé.

Ha befolyásos pozícióban dolgozol, vagy rock sztár vagy, az kétségkívül sokat segít, de ha megfogadod tanácsainkat, akkor bizony neked is lehet első osztályú csajod.

Van egy jó hírem és egy rossz:

A jó hír: Ebben a pillanatban is sok olyan, dögösebbnél dögösebb csaj van, aki akár a tiéd is lehetne! A legtöbb nő pont olyan pasit keres, mint te! Egy normális fickót, normális elvárásokkal, és normális munkával.

A rossz hír: Azt akarják, hogy TE szedd fel ŐKET!

Íme egy statisztikailag kimutatott tény: a legtöbb modell alkatú nő azon panaszkodik, hogy senki nem randizik velük. A legtöbben ezt annak tudják be, hogy a férfiak egyszerűen félnek megszólítani őket. Mégis, fel sem merül bennük, hogy ők szedjenek fel férfiakat... egyszerűen a vérükben van, hogy arra várjanak, egy férfi szedje fel ŐKET!

2. Téveszme: Már nagyon kevés a magányos, elcsábítható nő.

Tipikus téveszméje az önbizalomhiányos, magában pityergő pasiknak, akik csak okokat keresnek rá, miért nem találnak párt maguknak.

Tény 1: Magyarországon több mint 500.000 fiatal, magányos nő van jelenleg is.

Tény 2: A különböző társkereső oldalakon ezerszámra találhatóak magányos nők társkereső hirdetései.

Tény 3: Mérhetetlenül sok párkapcsolat végződik szakítással, és nagyon sok házasság végződik válással. Ezáltal is csak egyre kevesebb lesz a magányos nő? Ugye nem?

A lényeg tehát, hogy jelen pillanatban is iszonyatosan sok fiatal, normális, kedves lány várja, hogy egy olyan pasi, mint Te, végre rátaláljon!

3. Téveszme: A csajok a kedves, érzékeny fickókra buknak.

A legtöbb férfi úgy gondolja, hogy ha tetszik neki egy lány, és a lány is úgy gondolja, hogy ő "kedves, érdekes, és nagyszerű barát", akkor idővel egymás mellett kötnek majd ki, és végre szex is lesz a dologból.

Na, ez totális tévedés! A nők a férfiakat két kategóriába sorolják: "jóbarát" és "a pasi". És egy férfi csak a legritkább esetben lehet mindkét kategóriába sorolva. Ha nem hiszed, csak nézz körül, nézd meg a sok tahó pasit, akik a legjobb nők mellett vigyorognak. Nem tűnnek túl kedves, érzékeny alakoknak, nemde?

A nők tényleg kedvelik az érzékeny és kedves fickókat, és nagyon szeretik a társaságukat, de egészen egyszerűen az van a vérükbe programozva, hogy partnerüknek egy keményebb, férfiasabb fickót válasszanak, aki nem fél ellentmondani nekik, nem nyáladzik utánuk, sőt, néha igazán bunkó módon viselkedik velük.

Na ne érts félre, nem arra akarunk rávenni, hogy legyél kőbunkó a nőkkel, de mindig vigyázz rá, hogy az ellenkezőjét se tedd! Köss néha beléjük, világítsd rá őket a hibáikra, de ne bunkó módon, hanem lehetőleg viccelődve.

4. Téveszme: Ha egy nő veled beszéli meg a problémáit, az idővel szexhez vezet!

Ahogy az előző, érzékeny, kedves fickós téveszmét, ezt is azok az elkeseredett balekok terjesztik, akik képtelenek egy nőt lefektetni. Ez a dolog általában valahogy így működik:

Egy kanos fickónak van egy lány barátja, akit szeretne lefektetni. Úgy gondolja, hogy ha a lány megnyílik neki lelkileg, és elmeséli neki minden problémáját, akkor hamarosan le fog vele feküdni. Úgy gondolja, ha megoldja a lány gondjait, az majd szeretni fogja érte.

De a legnagyobb meglepetésére, minden fordítva sül el.

Hirtelen, a lány már az élete minden problémáját vele beszéli meg. A fickó örül is ennek, mint majom a farkának, és figyelmesen hallgatja a bajokat. Úgy gondolja, minél több gondját-baját mondja el neki a lány, annál közelebb kerülnek az ágyhoz...

A lány egyre többször sírja ki magát a fickó vállán, ő pedig ilyenkor elviszi a lányt fagyizni, vacsorázni, sőt még pénzt is ad kölcsön a lánynak, ha az túl depressziós ahhoz, hogy dolgozzon. Na, itt kezd csak érdekessé válni a dolog....

A lány elkezdi vele megbeszélni az új fickójával való problémáit. Aztán tanácsokat kér hősünktől, hogyan tudna felszedni egy normális fickót. Az pedig eszébe sem jut, hogy vele randizzon!

Miért?

Mert az idők során az lány agya az összes gondjával, bajával, negatív élményeivel kapcsolja össze a fickót.

Az a fiúbarátom, akivel a gondjaimat megbeszélem = GONDOK, BAJOK, PROBLÉMÁK! Jobb nem kezdeni vele!

SOHA, de soha ne legyél egy nő lelki szemetesládája! Csak vesztegetnéd vele az idődet, ennek semmi értelme! Inkább rázd le ilyenkor, és akkor találkozz vele, ha jó a kedve, addig pedig menj, és nézz másik lány után!

5. Téveszme: Nem vagy elég vonzó ahhoz, hogy a legjobb nőket megkaphasd!

Néha minden férfire rájön a bolondóra, amikor arról kezd gondolkozni, mi a rossz a testében. Találnak magukon valami hibát, és bebeszélik maguknak, hogy a nők elutasítják majd őket miatta. Erre csak azt tudjuk mondani: HATALMAS HÜLYESÉG!

Részletesen tanulmányoztuk ezt a dolgot, és tény, hogy egy férfi farkának, vagy IQ-jának nagysága sincs semmi hatással a nőkre. Látunk dagadt fickókat modellekkel, alacsony kis fickókat szexi 21 éves csajszikkal, és bűnronda alakokat a legdögösebb nők oldalán. Néha kiderül egy-egy 45-50 éves "öregemberről", hogy új, fiatal barátnője van, aki teljesen odáig van érte, és fel sem fogja, hogy a 30 év korkülönbség mit is jelent.

Ezek a fickók mélyen a szemébe néznek a kiszemelt hölgynek, és az önbizalmukkal teljesen leveszik a lábáról. Nem kérnek elnézést a 150 kilójukért, meg a gusztustalan nagy füleikért, és fura módon ez ilyenkor a csajokat sem érdekli.

A legkevésbé sem számít tehát, hogyan is nézel ki, ha önbizalmat sugárzol magadból, a csajok oda lesznek érted, és nem törődnek a külső hibáiddal!

6. Téveszme: A nők tudják, mi kell nekik, ezért mondják el neked!

Hohó, micsoda hatalmas tévedés! Na persze, ha egy nőt megkérdezel róla, milyen a jó pasi, el fogja neked mondani. A nők általában mindig őszinték, ezért tényleg azt fogja mondani, amit gondol. Blablabla... blabla... bla... Aztán a jövő héten már fülig szerelmes egy olyan pasiba, aki mindennek a teljes ellentéte!

Az a híres női logika, tudod. Azt hiszik, hogy tudják, mi kell nekik, közben meg fogalmuk sincs róla! Amiről egy nő azt hiszi, hogy akarja, és amire valójában vágyik annak SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ!

Tudod, a nők szeretik, ha egy férfi kreatív. Ha lépésről lépésre azt csinálod, amit mondanak neked, meg amire megkérnek, az nem fog bejönni nekik.

Ne ess tehát abba a hibába, hogy nem úgy viselkedsz, ahogy egy nő szeretné, hanem úgy, ahogy csak a nő HISZI, hogy szeretné.

7. Téveszme: Egy randiért a nőnek is tennie kell!

Ez a téveszme sokkal több férfinek okozott már bajt, mint a másik 6 együttvéve! Ha te is éppen azon rágódsz, hogy miért pont a férfiaknak kell a nőket elcsábítania, nem pedig fordítva, jobban teszed, ha abbahagyod!

- "Miért nem tud egyszer egy nő randira hívni engem?"

- "Ha a nők annyira akarják az egyenjogúságot, csókoljanak meg először ők, engem!"

- "Már unom, hogy nekem kell futni a nők után, küzdjenek ők értem!"

- Satöbbi, satöbbi...

Ha ettől jobban érzed magad, hát tessék: Tényleg szemétség, hogy mindig nekünk, férfiaknak kell megtennünk az első lépéseket.

Vannak olyan férfiak, akik ezt nem fogadják el. Akik sportot csinálnak belőle, hogy közlik a nőkkel, ha akarnak valamit tőlük, most tegyenek érte ők valamit!

- "Itt az egyenjogúság ideje! Örülhettek!"

Mint azt bizonyára sejted, ezeknek a férfiaknak már régóta nincs barátnőjük. És ha így folytatják, nem is lesz nekik!

Sajnáljuk, ez az idők során így alakult. Ha nem vagy megelégedve a szexuális életeddel, A TE DOLGOD, hogy változtass rajta. Nem a nők dolga, hogy elcsábítsanak téged, a te dolgod, hogy elcsábítsd őket!

De van számodra egy nagyon jó hírünk:

Azzal, hogy most ezt a cikket olvasod, már tovább jutottál, mint a férfiak 95%-a. Tenni akarsz érte, hogy megértsd a nőket, és képes legyél bármilyen helyzetben elcsábítani őket.

A legjobb úton haladsz, és mire a végére érsz, biztosak vagyunk benne, hogy igazi CsajozóMester válik majd belőled!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Amiért az agyad idegessé tesz

 Vissza az egyéb hasznos írásokhoz 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Tökéletes Szerető

Tökéletes Szerető

Ez az E-könyv arról szól, hogyan legyél Te is tökéletes szerető!

Kézzelfogható technikák, részletesen, lépésről lépésre elmagyarázva.

Ez a könyv minden olyan információt tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a nők a szex után is teljesen odáig legyenek érted!

Kattints ide, és tudj meg többet a Tökéletes Szerető megoldásrendszerről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)