Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Hogyan kell sikeresen ismerkedni az utcán

Történt már meg veled, hogy éppen sétáltál valahová az utcán, a buszmegállóhoz, a sarki boltba vagy akárhová, amikor hirtelen megláttál egy gyönyörű nőt?

Ilyenkor biztosan felötlött benned, hogy meg kellene ismerkedni vele, fel kellene szedni valahogy. De hogyan?

Igazándiból az utcán ismerkedni az egyik legnehezebb dolog. A nők is elfoglaltak, éppen igyekeznek valahová, és mivel az utcán sok dilis fazon mászkál, egyből megijednek, ha valaki megszólítja őket.

De akkor mit lehet tenni? Add fel, és inkább állj odébb?

Természetesen nem!

Van egy remek megoldás az ilyen helyzet kezelésére, amit hamarosan ismertetünk veled, viszont előbb meg kell értened valamit:

Tudod, hogy az esetek 99%-ban miért sétál az a szép nő az utcán? Ugyanazért, amiért mindenki más is. Mert éppen igyekszik valahová! Méghozzá valahova a közelbe, mert különben kocsival menne, vagy buszon ülne. Szóval nem igazán szeretne leállni veled csevegni, mivel éppen jobb dolga is van. Ha nem lenne, akkor otthon ülne és unatkozna.

Biztosan te sem szereted, amikor sietsz valahova, és mindenféle ismeretlen alakok toppannak eléd, hogy kérdőívek kitöltésére, képeslapok vásárlására, vagy akármi másra rávegyenek!

Nos, ha ezt megértetted, lássuk, mit is kell tenned:

NE nézz a szemébe, NE szólítsd meg, NE tegyél semmit, amivel magadra vonnád a figyelmét. Ne is figyelj a nőre. Közben meg szépen, feltűnés nélkül kezdd el követni!

Na persze nem a bokrok mögül leskelődve, meg fák mögé bújva! Csak simán sétálj te is arrafelé amerre ő, mintha neked is arra lenne dolgod. Ne félj, nem kell sokat sétálj, hamarosan eljuttok egy busz- vagy villamos megállóba, egy étterembe, vagy valami más, hasonló helyre.

Példa:

Sétálsz az utcán, és meglátsz egy gyönyörű csajt, aki az utca másik oldalán sétál veled szembe a barátnőjével.

Úgy döntesz, tetszik neked a lány, és fel akarod szedni.

Szóval nem nézel rá többet, és mintha nem is lennének, szépen hagyod elmenni őket melletted.

Amikor visszafordulsz, és követed őket 1-2 utcányit, látod, ahogy belépnek egy közeli étterembe, és leülnek egy asztalhoz. Aztán rendelnek valamit, és várnak a kajára / piára.

Gratulálunk, sikerült találni egy olyan helyzetet, ahol végre megszólíthatod őket. A mozgó célpont szívás, a mozdulatlan viszont könnyű falat. Tényleg olyan ez, mint a vadászat. :-)

Szóval ebben a helyzetben már könnyedén alkalmazhatod az Elcsábítás Mesterprogram taktikáit, hogy felszedd a kiszemelt nőt. A telefonszámát, vagy az e-mail címét biztosan sikerül kiszedned belőle, és ha szerencséd van, még meg is hívnak, hogy csatlakozz hozzájuk egy ebédre.

Tehát a 3 fő szabály az utcán való ismerkedésre:

1) Soha ne állíts meg egy mozgó célpontot.

2) A sétáló nők nem mennek messzire. Kövesd őket.

3) Várd ki a megfelelő alkalmat, amikor megszólíthatod.

Amint megvan a megfelelő alkalom, használd az Elcsábítás MesterProgram taktikáit, és biztos lehetsz a sikerben!

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A helyszínváltás fontossága

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2022, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)