Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Hogyan beszélj telefonon egy nővel

Amikor először felhívsz egy lányt, hogy telefonon beszélgess vele kicsit, vagy még inkább, hogy megbeszélj vele egy randit, nagyon fontos, hogy betartsd az alábbi alapvető szabályokat.

1) A beszélgetés ne tartson túl sokáig. Minél többet beszélsz, annál nagyobb az esélye, hogy valami hibát követsz el, vagy hogy unalmassá válik az egész.

2) A telefonbeszélgetés célja csakis a randi megbeszélése legyen. Amikor felhívsz egy lányt, könnyű egyből minden másról beszélni, főleg ha Ő is felvet mindenféle témát. Soha ne beszélgess olyasmiről telefonon, ami nem a randi megbeszélésére irányul. Minden más témát tartogass inkább magára a randira!

3) Beszélj lassan! A legtöbben, ha egy lányt először hívnak fel, hadarnak, nagyon gyorsan beszélnek. Figyelj erre oda, mert ez idegességet, a magabiztosság hiányát sugározza, ráadásul megérteni is nehezebb, mintha normális sebességgel beszélnél. A hívás előtt vegyél pár mély levegőt, és figyelmeztesd magad, hogy lassan, kellemes hangon beszélj.

4) Beszélj különböző hangszíneken. Az istenért, nehogy úgy mondd el a mondókádat mint egy robot! Vidd fel a hangsúlyt a mondatok végén, és néha használj magasabb hanglejtést. Figyeld meg, hogy beszélnek a barátaid, mikor a barátnőikkel beszélnek. Biztos úgy tűnik, mintha "nyávognának", és nem tetszik neked, de hidd el, a nőknek bejön ez a lágy, "nyavajgós" hang.

5) Mindig mosolyogj telefonálás közben! Igen, a mosoly áthallatszik a telefonon keresztül is! Figyeld meg, ha valaki mosolyog, csukott szemmel is észreveszed a hangján. Ha mosolyogsz, miközben telefonálsz, a vonal túlsó végére is átüt a jókedv, és egyből levágja a csaj, hogy jókedvű, kedves fickó vagy. Ráadásul Te is jobban fogod érezni magad, mintha idegesen, feszengve telefonálnál.

6) Soha ne hagyj üzenetet. Semmi értelme, ha nem Ő veszi fel a telefont, hanem a hangposta, vagy üzenetrögzítő, inkább tedd le. Ha üzenetet hagysz, hogy hívjon vissza, azzal átdobod neki a labdát. Az Ő kezébe adod az irányítást, és az még hagyján, hogy a nők általában nem hívnak vissza senkit, de ha mégis, akkor azt már egy olyan tudatalatti befolyással teszik, hogy itt ők irányítanak, ők hívnak fel téged. Márpedig a nők csak a legritkább esetben vágynak egy olyan tutyimutyi fickóra, akit irányíthatnak.

7) Ha nem veszi fel, ne hívogasd túl gyakran. Ha tíz percenként próbálod elérni, Te is ideges leszel tőle, és amikor a nő megnézi a telefonját, és 27 nem fogadott hívása van tőled, elég idióta egy mániákusnak fog tartani. Két próbálkozás között mindig várj legalább 6 órát! Ha nem veszi fel reggel tízkor, legközelebb csak délután négykor hívd.

8) Ha valaki más veszi fel a telefont, mondjuk egy családtagja, soha ne hagyj üzeneteket rajta keresztül. Még akár kellemetlen helyzetbe is hozhatod a lányt a családja előtt. Csak kérdezd meg, mikor tudod elérni, és tedd le a telefont. Inkább csak a megadott időpont után egy órával hívd, hogy akkor már biztos Őt érd el.

9) Mindenképpen Te tedd le a telefont a beszélgetés végén. Ha megbeszéltétek a randit, búcsúzz el minél hamarabb, és tedd le a telefont. Egyrészt biztos kellemetlenül éreznéd magad, amikor a nő egyszer csak azt mondja, hogy na jó, akkor ő most leteszi, eleget beszéltetek már, másrészt ha Ő teszi le, azzal megintcsak nála van az irányítás...

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Az ismerkedés legkritikusabb pillanatainak áthidalása

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Elcsábítás MesterProgram

Hogyan kell elcsábítani a nőket? (I. rész)

Az elcsábítás program lelke. A csajozás minden lényeges tudnivalója szinte teljes mértékben össze van foglalva az első két részben.

A könyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná a nőknél!

Ez az E-könyv is az Elcsábítás MesterProgram része!

Kattints ide, és tudj meg többet az Elcsábítás MesterProgramról!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2023, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)