Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Csajozás a strandon

A strandokon mindig rengeteg gyönyörű nőt látni, ráadásul a legtöbben nem is a pasijukkal, hanem a barátnőikkel vannak. Jó lenne elcsábítani valamelyiket, de hogyan kezdjünk hozzá? Hogyan kell sikeresen ismerkedni a strandon?

Nos jobb, ha tudod, hogy a lányok nem pasizni járnak a strandra, így nem kezdheted egyből úgy az ismerkedést, hogy nyilvánvaló legyen a szándékod. Előbb valami kevésbé átlátszó dologgal kell "magadra hangolnod" a lányt.

Ha a lány egyedül van, és mondjuk éppen a füvön fekszik, olvasgat, tanul, vagy csak egyszerűen pihen, a legjobb módszer, ha valami "véletlen balesetet" szenvedsz vele. Pl.: "véletlenül" odagurítasz hozzá egy labdát, lefröcskölöd vízzel, megbotlasz a lábában, vagy kiejted a kezedből a tűzforró sajtos-tejfölös lángost, egyenesen a hátára... :-)

Na jó, ez utóbbit talán inkább mégse tedd... A lényeg mindenesetre remélem érthető, valami olyan szituációt kell teremtened, ahol kénytelen rád felfigyelni. Ekkor határozottan, a szemébe nézve, és őszinte megbánást tanúsítva kérj tőle illedelmesen bocsánatot, és kérdezd meg tőle, hogy ugye minden rendben, nincs semmi baj. Közben pedig próbáld meg megfigyelni jól a lányt, hogy mit csinált éppen, vagy mi az a dolog, amire rákérdezhetsz nála. És amikor már végeztél a bocsánatkéréssel, ő is megenyhült, csinálj úgy, mint aki indul, majd akadjon meg a szemed az előbb kinézett dolgon, és kérdezz rá nála.

Pl.: jé, az XY könyvet olvasod? Hogy tetszik? Vagy, hm, kémiát tanulsz, csak nem vizsgára készülsz?

A lényeg tehát tömören, hogy a véletlen baleset miatt kénytelen szóba elegyedni veled, aztán pedig válaszolni a kérdésedre, és innentől viszont már beszélgettek, tehát sínen van a dolog.

Semmiképpen ne hívd el kajálni, jégkrémre, stb, hanem csak folytasd a spontán beszélgetést egy pár percig, majd találj ki valamit, amiért menned kell, búcsúzz el tőle, és kérd el az e-mail címét. (Ezt könnyebben kiadja, mint a telefonszámát, ráadásul megjegyezni is könnyebb.)

Ha a lány a barátnőivel van, akkor nehezebb a helyzet. SEMMIKÉPPEN ne kezdeményezz nála semmit, ameddig a barátnői a közelben vannak! A legjobb, ha megvárod, amíg elszakadnak egymástól, mosdóba vagy kajáért megy, és amikor egyedül van, akkor lépsz akcióba!

Összességében véve el kell mondanunk, hogy a standon csajozni nagyon nehéz dolog!

Szerencsére van egy lehetőség, ami a strandon való csajozást is gyerekjátékká teszi, és bombabiztossá válik tőle sikered a leggyönyörűbb bombázóknál is!

Ez pedig a feromon parfüm, mely bizony a strandon is alkalmazható, csak be kell tartani pár nagyon fontos szabályt vele kapcsolatban!
(Megjegyzés: A feromon parfüm egy olyan vegyület, mely biokémiai úton, közvetlenül a női agy receptoraiban vált ki pozitív érzelmeket, vonzalmat irántad a lányokban.)

Először is, ha beveted a parfümöt, utána ne menj a vízbe, mivel ilyenkor a víz lemossa azt, és teljesen hatástalanná válik.

Másodszor, mindig az úszónadrágodra cseppentsd a feromont, semmiképpen ne érjen a bőrödhöz!

Harmadszor, a strandon, nyílt, szabad levegőjű térben a feromon parfüm hatótávolsága fél-egy méterre csökken, így nagyon közel kell kerülnöd a nőhöz, hogy megérezze rajtad.

Ha viszont az úszónadrágodra cseppentve ott figyel a feromon parfüm, akkor az előzőekben tárgyalt módszerek garantált sikert hoznak, és nincs az a nő, aki ellent tudna állni neked!

Kattints a következő linkre, és tudj meg többet a feromon parfümről:
Mi is pontosan, és hogyan is működik a feromon parfüm.

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
Egy téma, amit mindig bevethetsz

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Ezt még NAGYON érdemes elolvasni:

Elcsábítás MesterProgram

Hogyan kell elcsábítani a nőket? (I. rész)

Az elcsábítás program lelke. A csajozás minden lényeges tudnivalója szinte teljes mértékben össze van foglalva az első két részben.

A könyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan válhatsz ellenállhatatlanná a nőknél!

Ez az E-könyv is az Elcsábítás MesterProgram része!

Kattints ide, és tudj meg többet az Elcsábítás MesterProgramról!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2024, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)