Csajozási tanácsok, tippek, trükkök. Csajozás
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Tanácsok csajozáshoz

Beszélgetés a szexről

Ha egy csinos lánnyal beszélgetünk, és szeretnénk elcsábítani, általában kínosan kerüljük ezt a témát. Pedig a szexről való beszélgetés jelentősen elősegítheti sikerünket, mivel a téma a lányban is vágyat gerjeszthet.

De mikor, és hogyan hozzuk fel ezt a témát? Nos, a legjobb minél előbb elkezdeni. Szépen finoman tereljük valami ilyesmi felé a beszélgetést, és ha ő is benne van, egyrészt jót beszélgethetünk a témáról egy lánnyal, másrészt jelentősen növelhetjük esélyeinket a meghódítására vonatkozóan.

De miről is beszélhetünk? Itt nincsenek tabuk, ha már feloldódtatok kicsit, akármit szóba lehet hozni. Lehet, hogy először kicsit furán fog nézni, de aztán ő is belelendül majd, és hidd el, ez lesz életed egyik legjobb beszélgetése.

Legjobb talán egy jó viccel indítani el ezt a témát, és ha másra nem is jó, legalább megnevetteted. És ha nevet egy ilyen témájú viccen, akkor már jó úton jársz.

Nézzük a két kedvencemet:

- Tudod hogy lehet egy férfinek 30 cm-es farka?
- Nem. (És közben általában már mosolyog, és kíváncsi a válaszra a lány.)
- Hát, én konkrétan félbehajtom...

Ha nevet, fel lehet hozni, hogy mi az, talán nem hiszi? Járjon utána! :-)

A másik jó vicc:

- Tudod mit mondanak a nők, mikor sorozatban negyedszer is elélveztek?
- Nem.
- Óh, Péter (itt a saját nevedet mondod!), ez fantasztikus volt!

Itt persze megint el fogja majd kezdeni nevetve mondani, hogy milyen nagyképű is vagy, amire megint csak lehet magabiztosan válaszolni, például úgy, hogy: "Miért, neked még soha nem volt négy orgazmusod egymás után? Lehet, hogy te is ezt mondanád utána..." :-)

És itt máris lehet fesztelenebbül beszélgetni szexuális témákról, például itt már rákérdezhetsz, hogy dupla orgazmusod azért már csak volt nem? Lehet, hogy egyből visszakérdez, akkor válaszolj neki nyugodtam (és ezúttal már nem elviccelve a témát), mintha természetes lenne, hogy ilyen témáról beszélgettek, és ő is hamar feloldódik majd...

csajozási tipp

Olvasd el a következő cikket is:
A legjobb helyek a csajozásra

 Vissza a csajozási módszerekhez 
 Vissza az összes cikk listájához 

csajozási tipp

Na és erről hallottál már?

feromon  

Feromon parfüm - a nők holtbiztos elcsábításához!

Szeretnéd kockázatok és mellékhatások nélkül magadba bolondítani a legjobb nőket is?

Az emberek is feromonok (nemi hormonok) útján kommunikálják egymás felé szexuális érzéseiket.

Ezt a tényt használja a kémiai hormonális és nemi biológiai kutatások során kifejlesztett feromon parfüm. Csak pár csepp, és a legjobb nők is, tudat alatti szinten, ők sem tudják miért, az agyi receptoraik által fogott kémiai jelek miatt természetes módon vonzódni fognak hozzád!

Kattints ide, és tudj meg többet a Feromon parfümről!

Tippek a csajok elcsábításához
FőoldalCsajozási tippek, trükkök, tanácsokElcsábítás MesterprogramFeromon parfümTökéletes szeretőNyereményjátékPartnerprogram
Szex tanács
Copyright © 2006-2023, www.CsajozasiTanacsok.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: csajozasitanacsok@csajozasitanacsok.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)